5 kraftfulla "knep" för Facebook som väldigt få människor känner till

Även om många försöker fuska Facebook, sanningen är att mirakel inte finns. Och de som visas i Googles resultat är oftast falska eller helt enkelt olagliga, oavsett var du tittar på dem. Något ganska logiskt, eftersom Facebook-utvecklarna är på språng, och om de hittar säkerhetsbrott eller bakdörr inaktiverar de det direkt.

De 5 bästa knep för att pressa Facebook till fullo

I alla fall, det finns flera knep för Facebook som är riktigt användbara och väldigt få människor vet det. Små knep eller "knep" som kan hjälpa oss att visa upp för våra vänner hur mycket vi styr det berömda sociala nätverket. Var försiktig, för vissa har inget avfall. Tappa inte ur sikte!

Skicka till Facebook via SMS

Det är uppenbart att det enklaste sättet att posta på Facebook från din mobil är att installera appen. Du kan publicera i ditt flöde och se dina vänners profiler med fullständig sinnesro. Men vad händer om du vill posta på Facebook och sluta installera appen? Eller vill du inte konsumera inte en enda mega av din datahastighet? Du kanske inte ens har en smartphone och det enda du kan göra är att skicka SMS-meddelanden.

I det här fallet är allt du behöver göra att logga in på Facebook från en webbläsare, gå till "Inställningar -> Mobil”. Lägg till ett telefonnummer - om du inte redan har gjort det - och följ verifieringsstegen. När detta är klart kommer vi att se ett meddelande som säger ”Text aktiverad”(Text aktiverad).

Härifrån kan du posta på din Facebook-vägg via SMS. Hur? Skicka bara ett SMS till Facebook-numret genom att skriva texten du vill publicera på din profil.

Obs! Telefonnumret som du måste skicka Facebook-SMS till är “32665” (utan offert).

Förutom detta kan Facebook-SMS-numret också känna igen andra kommandon.

 • OTP: Om du har glömt lösenordet, skicka ett textmeddelande till 32665 med koden "OTP" till få ett engångslösenord för Facebook.
 • START: Skicka ett SMS med koden "START" för att börja ta emot SMS-aviseringar.
 • SLUTA: Skicka ett SMS med koden "STOP" för att sluta ta emot SMS-aviseringar.
 • HJÄLP: Du kan skicka ett SMS med koden "HELP" för att få hjälp.

Mer information på DENNA Facebook-hjälpsida.

Vänd Facebook och vänd den upp och ner

Med detta trick för Facebook kan du spela en bra upptåg mot dina vänner. Känner du till det typiska kontorsskämt att rotera skärmen genom att trycka på "Ctrl + Alt + nedåtpil"? Tja, det är något liknande, men bara för Facebook-sidan.

För att vända Facebook-sidan och få den att se upp och ner behöver vi bara följa följande steg:

 • Gå till Facebook-inställningarna genom att klicka på menyn "Miljö”.
 • Klicka på språkinställningarna och ändra den "Engelska (upp och ner)”.
 • Spara ändringarna.

Om allt har gått bra ser vi hur nu all text, menyer, publikationer och andra knappar visas med texten uppåt. Jättekul att ha några skratt på kontoret eller med en intet ont anande vän.

Ladda ner dina kompisers foton och album

Om du har många vänner på Facebook kanske du inte har tid att se alla bilder de publicerar. Kanske vill du följa med familjefoton som delas av dina farbröder, kusiner eller syster, för att se dem senare i din egen privata fotosamling. Inte en dålig idé, eller hur?

Tyvärr är det inte en lätt uppgift. Det fanns tidigare massor av tillägg för Chrome som låter dig ladda ner foton och hela album från Facebook, men de flesta är borta eller fungerar bara inte. Lyckligtvis har vi fortfarande DownAlbum.

 • Installera tillägget DownAlbum för Chrome.
 • Öppna ett album eller Facebook-profil som du vill ladda ner eller se senare.
 • Klicka på DownAlbum-ikonen i webbläsarens övre marginal och välj "Vanligt”.
 • Ett fönster visas som visar nedladdningsprocessen. När det är klart öppnas ett nytt fönster där vi ser alla bilder i ordning. Härifrån kan vi spara alla foton genom att trycka på "Ctrl + S”Eller titta bara på dem och behåll de vi gillar mest.

Det här tillägget för Google Chrome fungerar med Facebook, men också med andra sociala nätverk som Instagram, Pinterest eller Twitter.

Skapa automatisering för Facebook med IFTTT

IFTTT är en plattform som låter oss skapa automatisering för Facebook. Vi kan länka vårt Facebook-konto till Twitter, mail, Dropbox och andra tjänster för att göra saker som dessa:

 • Spara i Dropbox en kopia av alla foton där du är taggade på Facebook.
 • Synkronisera foton från Facebook och Twitter.
 • Ändra automatiskt din Twitter-profilbild när du uppdaterar din Facebook-profilbild.
 • Publicerar på Tumblr när du publicerar något på Facebook.

Denna typ av automatisering görs via "Applets". Vi kan skapa dem själva med hjälp av utlösare eller använda de som redan finns i IFTTT. Det finns hundratals!

Exempel på en av IFTTT-apparaterna.

Dölj din onlinestatus selektivt för vissa personer

Det finns ett mycket intressant knep som låter dig dölja din status på Facebook, men bara för ett visst antal personer. För att göra detta måste vi bara gå till inställningarna för "Miljö”Och gå till avsnittet”Lås”.

Härifrån kan vi blockera andra användare. På detta sätt, alla människor vi lägger till i den blockerade listan De kommer inte att kunna se om vi är anslutna eller inte, och de kommer inte att kunna skicka meddelanden till oss inte heller inbjudningar av något slag. Verkligen användbart om vi har några stalker eller något tungt som inte slutar stör oss varje gång vi går in på Facebook.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found