De bästa hashtag-apparna för Instagram på Android

Även om de säger att "en bild är värd tusen ord" i internetvärlden har detta länge upphört att vara fallet. På Instagram, till exempel, lika viktigt som fotot vi laddar upp är frasen vi lägger till i beskrivningen, och naturligtvis, hashtags. Du kan ha ett fantastiskt foto, men om det inte åtföljs av några bra hashtags kommer dess omfattning och påverkan sannolikt att minska kraftigt.

För att lösa detta finns det flera appar som hjälper oss att välja de bästa hashtags för Instagram. Applikationer som visar oss de mest populära taggarna relaterade till ett visst ord eller en bild. Något som kan vara till nytta om vi inte är mycket fantasifulla när det gäller att tänka på bra beskrivande termer och trendiga för att hjälpa oss nå så många människor som möjligt.

De 4 bästa hashtag-apparna för Instagram tillgängliga för Android

Med Instagram kan du inkludera upp till 20 hashtags per bild. Men när du publicerar ett foto på vår Instagram-profil experter rekommenderar högst 5 till 11 hashtags.

Detta beror på att om vi lägger för många hashtags riskerar vi att plattformen ser vår publicering som möjlig skräppost och begränsar dess räckvidd kraftigt. Med det sagt ser vi vilka som är de mest intressanta applikationerna för att hitta de bästa hashtags för våra inlägg.

Leetags

Det är personligen min favoritapp. Applikationen är mycket enkel: den har en sökmotor där vi anger ett huvudnyckelord. Klicka sedan på "sök" så tar Leetags själv hand om generera relaterade hashtags automatiskt.

De hashtags som vi ser kommer att ordnas efter popularitet och vi kan konfigurera applikationen så att den visar upp till maximalt 30 föreslagna ord. Härifrån väljer vi de hashtags som vi vill använda, klickar på "KOPIERA" -knappen och dessa sparas på Urklipp. Sedan öppnar vi Instagram och vi måste bara klistra in innehållet som vi just kopierade.

Utöver detta kan vi också spara våra mest använda hashtags i favoriter, och om vi är intresserade av att gå till premiumversionen får vi några extra, som sökning efter kategorier och ett mer detaljerat urval av nyckelord.

Ladda ner QR-kod Leetags - Bästa Hashtags för Instagram. Utvecklare: Claudius Ibn Pris: Gratis

AutoHash

Den här intressanta hashtag-appen för Instagram har en väldigt nyfiken egendom. Istället för att ange ett nyckelord och visa förslag är vad det gör generera hashtags från en bild.

AutoHash använder en objekt- och personigenkänningsalgoritm för att ta reda på vad som visas på bilden. När den väl har upptäckt, till exempel en bit kaka, söker den i matkategorin och visar de mest relevanta hashtags ((#foodi, #food #yum, #foodporn etc.).

Nu kan den också skapa hashtags från vår geolokalisering (mycket användbart om vi har ett konto med resefoton) och spara de mest använda hashtags i favoriter.

På personlig nivå har jag använt det några gånger och beroende på bilden ger det mer eller mindre framgångsrika resultat. I vilket fall som helst en annan applikation som är värt att prova.

Ladda ner QR-kod AutoHash Utvecklare: Uri Eliabayev Pris: Gratis

TopTags

I stället för att ange en term eller en bild och appen genererar många relaterade ord, erbjuder TopTags en annan metod för att välja hashtags. Tanken är att undvika överflödiga eller irrelevanta hashtags, med termer som går "rakt på sak", genom följande dynamik:

  • Vi väljer en kategori bland alla tillgängliga (mode, mat, humor, teknik, social, djur, natur, populär, etc.).
  • Ett nytt block med underkategorier visas.
  • Vi öppnar den valda underkategorin och markerar hashtags som vi vill kopiera till Urklipp.

Antag att jag ska ladda upp ett foto på min nya mobiltelefon. I det här fallet skulle jag gå till kategorin "Teknik" och gå in i underkategorin "Android" för att välja de bästa hashtags som passar vad jag vill lägga upp på det fotot. Ett enkelt verktyg, men charmigt och ganska praktiskt.

Ladda ner QR-kod Toppmärken för gillar: Bästa populära Hashtags-utvecklare: Simple Soft Alliance Pris: Gratis

HashMe

Vi kan säga att detta hashtag-verktyg för Instagram det är en blandning av föregående 3. Å ena sidan kan vi ladda upp en bild för att skapa föreslagna hashtags, men vi kan också skriva in ord.

Det har en intressant poäng, och det är att de mest populära # är markerade med en distinkt. När vi väl har valt de hashtags som vi vill använda (understrukna i orange) behöver vi bara klicka på "KOPIERA" -knappen för att kopiera dem till Urklipp och klistra in dem på Instagram.

Smart Image Finder är lite som AutoHash. Ibland fungerar det bättre eller glider helt, beroende på vilken typ av foto vi laddar upp för att analysera.

I vilket fall som helst är det värt att notera applikationens eleganta gränssnitt. Ganska modernare och attraktivare än de flesta av sina konkurrenter.

Ladda ner QR-kod Hashme Hashtag Generator - Hashtags för Instagram-utvecklare: AA Power Equipment Pris: Gratis

Avsluta slutligen att alla dessa applikationer är gratis och fullt fungerande, men har integrerade annonser (något oundvikligt om vi inte byter till motsvarande betalversion). Lyckligtvis är de inte så irriterande, något som inte alltid är sant i dessa typer av applikationer på sådana populära teman.

Och vad säger du, känner du till någon annan hashtag-app för Instagram som är värt att prova?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.