Topp 10 Android-anteckningsappar - The Happy Android

Tidigare skrev vi ner allt på gula, rosa och färgade post-it-lappar. Nu med smartphones behöver vi inte längre lämna små pappersbitar runt huset med anteckningar, inköpslistan och vår sista bra idé för det manuset som utan tvekan skulle lyckas i Hollywood om någon med lite sinne bestämde sig för att investera i det.

Anteckningsappar är superpraktiska: du slösar inte bort papper, de är lätta att använda och de låter dig ha alla dina idéer på ett ställe. Idag går vi igenom några av de bästa apparna i sitt slag för Android-telefoner och surfplattor.

De 10 bästa apparna att ta anteckningar och anteckningar på Android

Många mobiler inkluderar vanligtvis sin egen fabriksapp för denna typ av arbete. Om vi ​​inte gillar den vi har, eller bara inte har någon installerad, kan vi vara intresserade av att titta på några av de mest populära som finns tillgängliga i Play Store.

1- Google Keep

En av de stora fördelarna med Google Keep är att vi kan komma åt den från praktiskt taget alla enheter med internetåtkomst. Även om vi bara har den installerad på mobilen, kan vi också, om vi har en webbläsare till hands, komma åt alla våra anteckningar genom att logga in på Google från applikationslådan.

Keep har optimerats genom åren, och nu, Förutom att göra anteckningar låter det oss också göra listor, små teckningar, spela in röstanteckningar eller ta foton. Gratis och hjälpsam, som nästan allt på Google.

Ladda ner QR-kod Google Keep: anteckningar och listor Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

2- Evernote

Evernote är en av de mest kraftfulla apparna för anteckningar. Den har massor av funktioner: olika typer av anteckningar, organisatoriska funktioner, delade anteckningar, plattformsstöd och mer.

Men från och med 2016 började de täcka den fria versionen, och det är inte längre lika aptitretande som det brukade vara tidigare. Deras prenumerationsplaner erbjuder ett stort antal ytterligare funktioner och molnlagringsutrymme. En av de bäst betalade apparna, men som en gratis tjänst äter andra alternativ lätt skålen.

Ladda ner QR-kod Evernote Utvecklare: Evernote Corporation Pris: Gratis

3- OneNote

Microsoft-appen är också bland de mest populära. Ett kraftfullt verktyg som, förutom att vara kompatibelt med andra Office-format, kan du använda Excel-tabeller- bilda ett dödligt team med resten av Microsofts produktivitetsappar.

Det är en app med flera plattformar (Android / iOS / Windows / Mac) länkad till molnet, vilket innebär att vi kan komma åt från mobilen, till exempel anteckningarna som vi har skapat från datorn och vice versa.

Det låter dig skriva, rita, ta skärmdumpar och till och med skanna dokument. Vi kan skapa taggar, etiketter, listor och till och med klassificera anteckningarna efter deras betydelse.

Ladda ner QR-kod OneNote: Spara idéer och organisera anteckningar Utvecklare: Microsoft Corporation Pris: Gratis

4- ColorNote

ColorNote är ett mycket komplett anteckningsblock för Android. Det kräver inte inloggning, men om vi gör det kan vi synkronisera våra anteckningar och ha säkerhetskopior online. Det är 100% gratis och annonsfritt.

Bland dess enastående funktioner hittar vi saker som:

 • Vi kan skapa påminnelser för en viss dag eller tid.
 • Låter dig fästa anteckningar och listor i statusfältet.
 • Autolänk: upptäcker internetlänkar och telefonnummer infogade i anteckningarna.
 • Organisation efter kalender.
 • Färgade anteckningar.
 • Anteckningslås med lösenord.
 • 3 olika teman (inklusive tema mörk).

Kort sagt, ett riktigt under.

Ladda ner QR-kod ColorNote Notepad Notes Utvecklare: Notes Pris: Gratis

5- FairNote

FairNote Notepad är en säkerhetsfokuserad anteckningsbok och checklista. Det kan fungera bra i näringslivet, eller om vi bara vill skydda våra mest känsliga anteckningar på bästa möjliga sätt.

FairNote använder AES-256-kryptering för att skydda anteckningarna vi tar i appen och också gör det möjligt att använda fingeravtryck som ett autentiseringsläge för att kryptera och dekryptera anteckningar.

Vi kan organisera oss med hjälp av etiketter och taggar, och även om det inte erbjuder så många alternativ som andra appar på den här listan, är det utan tvekan den som tänker mest på användarnas integritet.

Ladda ner QR-kod FairNote - Krypterade anteckningar och listor Utvecklare: Tarique Pris: Gratis

6- Materialanmärkningar

En av de roligaste anteckningsapparna vi kan hitta. Den har ett enkelt och färgglatt gränssnitt och det är väldigt enkelt att använda. Det gör att vi kan blockera anteckningarna med en fyrsiffrig PIN-kod och märka de viktigaste anteckningarna med stjärnor för att spara dem i en separat kategori.

Det underlättar placeringen av vissa anteckningar tack vare en integrerad sökmotor, och det har naturligtvis också en widget för skrivbordet. Han uppfinner inte hjulet, men det han gör gör han bra.

Ladda ner QR-kod Materialanteckningar: Färgglada anteckningar Utvecklare: cw fei Pris: Gratis

7- ClevNote

En av de bästa anteckningsapparna på Android. Det är perfekt organiserat och kommer med flera underkategorier som standard för att göra våra liv enklare:

 • bankkonton
 • Inköpslista.
 • Födelsedagslista.
 • Hantera sid-ID.
 • Textmemo.

Särskilt intressant är funktionen "Hantera sid-ID", tack vare vilken vi kan lagra användare och lösenord av de webbplatser som vi besöker regelbundet. Den har AES-kryptering och låter dig skapa säkerhetskopior på Google Drive.

Ladda ner QR-kod ClevNote - Anteckningar, Checklista Utvecklare: Cleveni Inc. Pris: Gratis

8- Spara mina anteckningar

Ett anteckningsblock som kan fungera som en privat anteckningsbok eller som en personlig dagbok, tack vare stavningskontrollen som den innehåller. Den har flera tillagda funktioner, till exempel möjligheten att rita och göra ljudinspelningar.

Vi kan justera textens storlek och färg, och den fungerar både vertikalt och horisontellt. Låter dig skapa mappar och skydda dina anteckningar med ett lösenord. Gratis, men med integrerade annonser.

Ladda ner QR-kod Keep My Notes - Anteckningsblockutvecklare: KiteTech Pris: Gratis

9- Föreläsningsanmärkningar

Denna anteckningsapp är speciellt utformad för den akademiska världen. Det var en av de första som stödde pennanoch anses fortfarande vara en av de bästa. Den erbjuder stöd för PDF-dokument och låter dig spela in ljud och video. Den är kompatibel med OneNote och EverNote. Definitivt, ett bra verktyg för att ta anteckningar i klassen.

Hela versionen betalas, men den har också en "testversion" som vi kan prova gratis.

Ladda ner QR-kod LectureNotes (Testversion) Utvecklare: Acadoid Developer Pris: Gratis

10- Bläckfisk

Vi avslutade listan med bläckfisk. Den här anteckningsappen också stöder pennan och aktiva pennor, den har en vektorgrafikmotor, anteckningar och anteckningsböcker och en bra handfull funktioner.

Den gratis versionen låter dig exportera dokument till PDF. Men det bästa är utan tvekan i den betalda versionen, där vi kan importera PDF-filer och kommentera, understrukna och andra, medan vi läser alla typer av dokument eller bokar.

Ladda ner QR-kod Squid - Ta anteckningar och märknings-PDF-filer Utvecklare: Steadfast Innovation, LLC Pris: Gratis

Hedersomnämnanden

Med dessa appar som vi just nämnde skulle vi ha mer än tillräckligt, men det finns fortfarande många andra appar att anteckna på Android som är värt det.

Mina anteckningar

Applikation som vi kan använda som anteckningsblock, agenda eller personlig dagbok. Verktyget tillåter oss sortera anteckningar i olika mappar: Dagligen, Ekonomi, Hälsa, Personligt, Shopping och arbete. Dessutom kan vi också skydda våra anteckningar med en PIN-kod, lösenord eller fingeravtryck.

Den kan synkroniseras med Google Drive, vilket inte är dåligt alls, men på den negativa sidan måste det nämnas att appen innehåller annonser och visar integrerade inköp, vilket vanligtvis inte är så trevligt i denna typ av verktyg. I alla fall en utmärkt app med 4,5 stjärnor och mer än en miljon nedladdningar på Google Play.

Ladda ner QR-kod Mina anteckningar - Anteckningsblockutvecklare: KreoSoft Pris: Gratis

FiiNote

FiiNote är en mycket intressant anteckningsapp som ger en upplevelse så nära som möjligt att anteckna i en riktig anteckningsbok. Anteckningarna samlas på ett papper med rutor och dessutom stöder pennan.

Det tillåter också att rita och klotter så att vi kan skriva med enhetens virtuella tangentbord, frihand eller med en pekare eller digital penna. Vi kan också ladda upp bilder, videor och röstmeddelanden: kort sagt, ett mycket mångsidigt verktyg.

Ladda ner QR-kod FiiNote: snabb att ta anteckningar Utvecklare: flyable Pris: Gratis

Vilken bor du hos?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found