Hur man klonar människor med mobilkameran - The Happy Android

I dagens inlägg ska vi prata om en app som jag har velat ta med till Lycklig Android. Det är en Android-applikation som heter Klon kamera, och det är äkta kanelstång. Tack vare den här appen vi kan ta ett fotografi med flera "instanser" eller kloner av samma person. Vi pratar om klon, duplicera eller multiplicera närvaron av en person på ett foto. Men hur? Åh, kanna själ! Vad skulle den här webbplatsen vara om vi inte ger dig den här typen av geniala applikationer då och då ...

Skapa kloner med appen Clone Camera

Metoden Clone Camera använder för att skapa replikanter det är mycket enkelt, förutom att kunna uppnå riktigt framgångsrika resultat.

Åtgärden för att utföra kloningen är som följer:

  • Vi tar ut en fotografering En person.
  • Förvaring samma plan, Vi utför flera foton till med personen på olika platser.
  • För varje foto påpekar vi var är personen att vi vill klona.

När positionen för de fotograferade är indikerade i var och en av ögonblicksbilderna är appen Clone Camera ansvarig för att slå samman dem alla till ett enda foto och därmed uppnå en ganska realistisk kloningseffekt.

Utöver detta inkluderar programmet en liten timer om vi vill ta några selfies och a filterval som aldrig skadar att ge en touch konstnärlig till slutmålet.

Tips för bra kloning

Efter att ha gjort flera kloner med applikationen har jag märkt att problemet med att hålla samma ram på vart och ett av bilderna knappast märks, eftersom det tar det första fotot som bas och sedan sätter in de siffror som identifierats i resten av bilderna. I den meningen spelar det ingen roll så mycket om kameran rör sig lite medan vi tar bilderna.

Det som är lämpligt för att uppnå en god kloningseffekt är försök att hålla ett visst avstånd mellan personens olika positioner som visas på bilden. Ju längre ifrån varandra, desto mindre sannolikt kommer bilderna att överlappa eller skapa konstiga effekter.

Nedladdning och åsikter

Apparna för mobila enheter som utnyttjar denna idé är ganska rikliga i Google play. Vissa av dem har till och med fler nedladdningar än så, men Clone Camera är bäst rankad lång. Efter att ha tillbringat flera veckor salsa med henne kan jag försäkra er om att de goda betygen är mer än förtjänade.

Clone Camera är en gratis applikationför Android, har en poäng på 4.1/5 och du kan få det via följande länk:

Ladda ner QR-kod Clone Camera Utvecklare: Peta-vision Pris: Gratis

För användare av ios, appen finns också i iTunes, till ett pris av 1.99€:

Ladda ner QR-kod Clone Camera Pro Utvecklare: Peta Vision Pris: 2,29 € +

Kage bunshin ingen jutsu! Tills nästa vecka!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found