Huawei Honor 6X i analys, en terminal för att erövra mellanklassen

De Huawei Honor 6X Det är den första Huawei-terminalen för det europeiska mellanklassen. En smartphone med Honor-divisionen som mål att erövra och göra en framträdande plats bland prisvärda smartphones. Även om Huawei för närvarande redan har några av de bästa avancerade terminalerna på marknaden, står Honor 6X inför ett scenario där kampen är hårdare om möjligt: ​​det hänsynslösa mellanområdet.

Analys av Huawei Honor 6X, en säker satsning på jämn tillverknings- och kvalitetshårdvara

Om du vill lyckas i mellanklassen räcker det inte att ha ett bra namn och lite annat. Även om varumärkets prestige är viktig är det också nödvändigt att få muskler, och i den meningen uppfyller Honor mer än kompetenta krav och ett utmärkt värde för pengarna. I dagens granskning tittar vi på Huaweis Honor 6X. Låt oss gå dit!

Design och display

Huawei Honor 6X har en 5,5 tums skärm, med Full HD-upplösning (1920x1080p), 2,5D böjt glas och kanter och en högkvalitativ aluminiumfinish. Fingeravtrycksdetektorn har placerats på baksidan, strax under den dubbla linsen.

Personligen tror jag att det är att uppskatta att fingeravtryckssensorn är placerad på baksidan, en plats som över tiden har visat sig vara det mest naturliga att låsa upp terminalen utan att behöva använda båda händerna eller göra konstiga positioner.

Kraft och prestanda

Honor 6X utrustar en processor Kirin 655 Octa Core körs på 2,1 GHz, 3 GB RAM-minne Y 32 GB intern lagring kan utökas med kort upp till 128 GB. Allt detta tillsammans med Android 7.0.

I den meningen finns det inget som förtalar denna terminal. Den har en magnifik processor - en av de bästa som vi kan se i mellanområdet tillsammans med Snapdragon 625 -, ett mer än acceptabelt RAM-minne och ett lagringsutrymme som kan vara lite större, men sanningen är att vi pratar om en terminal når den knappt 175 euro, så det är som helhet ett mycket förslag att ta hänsyn till.

Kamera och batteri

En annan av styrkorna med denna smartphone är kameran. Klänningar en 12,0 MP + 2,0 MP dubbel bakre lins med blixt och autofokus av mycket god kvalitet, för att alltid kunna ta effektiva bilder med effekt bokeh (ofokuserad). På framsidan hittar vi en mer än korrekt 8,0 MP selfie-kamera.

I avsnittet om autonomi presenterar Huawei Honor 6X ett 3340mAh batteri, en siffra som försäkrar oss lite sinnesfrid genom att inte behöva vara medveten om huruvida vi tar slut på batteriet mitt på eftermiddagen. Bra för Huawei.

Anslutning och andra funktioner

Honor 6X har dubbla SIM-kort (nano + nano), anslutning Bluetooth 4.1, WiFi 802.11b / g / n och CDMA, FDD-LTE, GSM, TD-SCDMA, TDD-LTE, WCDMA (2G, 3G och 4G) nätverk och även stöder USB OTG.

Pris och tillgänglighet

Huawei Honor 6X är prissatt till 241,12 euro på Tomtop, men för närvarande kan vi få det till ett reducerat pris på 153 eurotack vare flash-erbjudandet som kommer att vara aktivt de närmaste dagarna på webben.

Kort sagt, vi står inför en mer än attraktiv satsning för att lyckas i mellanklassen: bra kamera, bra tillverkning och utmärkt processor. Allt detta till ett mycket konkurrenskraftigt pris och med den säkerhet som en av de mest prestigefyllda smarttelefontillverkarna under de senaste åren.

Tomtop | Köp Huawei Honor 6X

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.