Epic Games ger bort GTA V Premium Edition gratis och för alltid

Grand Theft Auto V Det är en av de mest framstående titlarna i videospelens historia. GTA V utvecklades av Rockstar och släpptes ursprungligen 2013 för PlayStation 3 och Xbox 360 och har fått flera BAFTA, Game Awards och flera nomineringar för allt som finns och att vara. Och det är inte förvånande, eftersom det med en budget på 265 miljoner dollar också är ett av de dyraste spelen i historien, bara överträffat av Red Dead Redemption 2.

Som sagt, om vi ännu inte har provat Rockstar Games-spelet har vi tur, eftersom igår gjorde Epic Games det tillgängligt för alla helt gratis. Om vi ​​har en dator behöver vi därför bara ange GTA V-filen i Epic Games Store och vi kan ladda ner den genom att klicka på "Erhålla”. Så lätt.

Spelet kommer att vara tillgängligt gratis i en vecka, så glöm inte att ladda ner det före nästa torsdag 21 maj. När det väl köpts kommer spelet att vara vårt för alltid, utan begränsningar eller begränsningar av något slag.

Ladda ner GTA V gratis på Epic Games Store

Grand Theft Auto V Premium Edition

Det bra med allt detta är att det, som du kanske redan har insett, inte är standardversionen av GTA 5 utan Premium Edition. Detta inkluderar hela berättelseläget från original Grand Theft Auto V, plus Grand Theft Auto Online, allt innehåll och spelbara förbättringar hittills som Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler's Run, Bikers och mer. Med andra ord den mest kompletta möjliga upplevelsen av spelet med alla dess aspekter och uppdateringar.

Problem med nedladdningen av GTA V

Varje vecka ger Epic Games bort ett nytt spel, så vi står inte inför någon exceptionell situation. Vad som inte alls är vanligt har varit tidvattnet för spelare som har flockat till Epic Store för att ladda ner GTA V, veckans spel.

Detta har gjort att servrarna är mättade, och åtminstone igår var det praktiskt taget omöjligt att förvärva titeln. Just nu har vi just testat och det verkar som att spelet redan kan köpas normalt. I vilket fall som helst, om du får ett fel, kom ihåg att sidan troligen är nere. Vänta ett tag och kom tillbaka senare. Därifrån borde vi inte ha stora problem för att njuta av detta utmärkta öppna världsspel.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found