Hur man tittar på HBO gratis (lagligt, naturligtvis) - The Happy Android

Förra året diskuterade vi Paypal-kampanjen som vi kunde få 2 månader av HBO Spanien gratis. Sanningen är att det var ett riktigt frestande erbjudande, eftersom det inte hade någon dold motsvarighet, men idag är det ett erbjudande som inte längre är aktivt. Naturligtvis, som vi kommenterade i inlägget "Den bästa serien av HBO Spanien över 8 enligt IMDB" har plattformen nästan 100 titlar med en anmärkningsvärd hög värdering upp, så det finns mycket kvalitetsinnehåll att det är bekvämt att tappa sikte av.

Efter i kölvattnet av andra liknande artiklar som "Hur får man Netflix gratis", kommer vi i dagens inlägg att förklara möjligheterna till vårt förfogande att kunna titta på HBO gratis så länge som möjligt. Det bör förtydligas att ja, vi kommer bara att fokusera på de juridiska "tipsen" och lämna alla tjänster eller piratmetoder. Låt oss gå dit!

Trick nr 1: Dra nytta av den kostnadsfria provperioden

Till skillnad från Netflix, som urskiljbart lägger till och tar bort gratis testmånader, på HBO Spain kan vi fortfarande dra nytta av de 14 dagarna gratis erbjuds av företaget för alla nya användare av plattformen.

Visst har vi inte tid att komma till allt som intresserar oss, men utan tvekan kan vi se många kompletta serier och filmer om vi gör det relativt bra.

Obs! I slutet av den kostnadsfria testperioden kommer systemet automatiskt att debitera oss 8,99 € per månad. För att undvika överraskningar är det lämpligt att säga upp prenumerationen direkt efter att registreringen har slutförts (den 14-dagars testperioden förblir densamma).

Prova två gratis veckor med HBO Spain

Trick nr 2: Delade konton

När det gäller HBO erbjuder tjänsten 2 samtidiga reproduktioner, vilket innebär att vi kan prata med en familjemedlem och dela utgifter för att ha HBO i våra respektive hem till ett mer än rimligt pris. Det är inte gratis, men det är det närmaste vi kommer att flytta inom strikt laglig ram utan obehagliga sista minuten-överraskningar.

Knep 3: Kontrollera de gratis HBO-erbjudanden som erbjuds av operatörerna och företagen i ditt land

Strömmande plattformar ökar, och det gör att många operatörer och telefon-, fiber- och andra företag erbjuder några av dessa tjänster gratis. Tja, "gratis" i citattecken, för för det måste vi hyra deras tjänster, men det kan vara en hel del om utgiftsbalansen fungerar för oss.

I Spanien till exempel Vodafone erbjuder gratis HBO inom sina erbjudanden för Vodafone TV, med förpackningarna ”Seriefans"Y"Serielovers”, Som inkluderar obegränsad data och samtal (100 Mbps fiber) tillsammans med ett abonnemang på HBO Spanien och andra kanaler med on-demand-innehåll.

När det gäller resten av operatörerna, som Movistar, verkar det som om det fortfarande inte finns något avtal om att erbjuda erbjudanden av denna typ, åtminstone för tillfället.

Trick nr 4: Ta en titt på mataffären

HBO erbjuder också specialerbjudanden via andra kanaler, till exempel genom samarbete med mat- och dryckesvarumärken. För närvarande kan vi till exempel få 2 månaders HBO Spain gratis genom att köpa 2 förpackningar med Maxi Burger hamburgarbullar från märket Bimbo.

Denna kampanj kommer endast att vara aktiv under sommaren, men det är en detalj att ta hänsyn till. Kom ihåg! I snabbköpet erbjuder de också denna typ av gratisabonnemang med köp av vissa produkter.

Du bor i EEUU? Få gratis HBO-test genom Hulu, Prime Video eller Roku TV

Följande erbjudanden som vi visar nedan är inte tillgängliga över hela världen, men om vi bor i USA kan de vara bra för oss att få gratis tillgångsförsök till HBO.

  • Besök den officiella webbplatsen för HBO.com: HBO: s officiella webbplats erbjuder för närvarande en 7-dagars testversion av HBO Now. Du kan komma åt från HÄRÄven om du inte är intresserad, kom ihåg att säga upp prenumerationen 24 timmar före provperiodens slut (annars kommer de att debitera dig den månatliga avgiften på 14,99 USD).
  • HBO gratis testversion från Hulu: Om vi ​​redan är Hulu-kunder har vi tur, eftersom plattformen erbjuder en gratis testvecka för HBO Max. Du kan komma åt erbjudandet från dess officiella webbplats HÄR.
  • HBO gratis testversion från Amazon Prime Video: Prime Video-kunder har också ett erbjudande som liknar det som erbjuds av Hulu. 7 dagar gratis HBO som vi kan få från följande länk på Amazonas webbplats.
  • En vecka med gratis HBO från The Roku Channel: Roku Channel har mycket gratis innehåll och filmer, men om vi inte har tillräckligt kan vi alltid dra nytta av erbjudandet de erbjuder tillsammans med HBO för att prova sin tjänst gratis i 7 dagar. Som med Hulu eller Prime Video efter testperioden kommer de att debitera oss $ 14,99 per månad. Kom ihåg att avbryta om du inte är intresserad av att behålla prenumerationen!

Bortsett från dessa metoder, om vi bor i USA kommer vi också att ha möjlighet att njuta av HBO Max gratis om vi har ett abonnemang med AT&T.

  • DirecTV Premier
  • DirecTV Lo Maximo
  • AT&T TV Nu Max
  • U400 och U450 TV
  • AT & T Unlimited Elite trådlös plan
  • AT&T Internet 1000

Med någon av ovan nämnda planer har vi fri tillgång till allt innehåll på HBO Max. För att hantera vårt HBO Max-tilläggsabonnemang loggar du bara in på HBO Max med våra AT & T-referenser.

Ett sista tips: Prova andra streamingtjänster

HBO har några av de bästa kvalitetsserierna just nu och det är obestridligt, men det är inte den enda streamingplattformen på marknaden. Om vi ​​inte vill betala för en månatlig prenumeration kan vi alltid variera och prova andra tjänster som Amazon Prime Video, SkyTV, RakutenTV eller live och on-demand sportplattformar som DAZN. Alla erbjuder en gratis testmånad, så vi kan kedja flera prenumerationer och ha en bra säsong att titta på streaminginnehåll utan att spendera pengar.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found