UMIDIGI C ANMÄRKNING: ett mellanklass med 3 GB RAM och utmärkt design - The Happy Android

UMI har börjat 2017 slå hårt. Efter att ha presenterat UMI Plus E- och UMI Z-terminalerna överraskar det oss med high-end-sortimentet, förutom namnbytet från UMI till UMIDIGI, nu överraskar det oss med en ny smartphone speciellt inriktad för att täcka sin närvaro i det mer markbundna mellanklass. De UMIDIGI C NOTE är en enhet med premiumfinish som liknar UMI Z , som också har 3 GB RAM och ett nytt förbättrat batteri.

I dagens granskning tittar vi på UMIDIGI C NOTE , ett billigt mellanklass med ett utmärkt kvalitet / prisförhållande, samt en enastående design.

Display och layout

Design är en av styrkan i C NOTE. En utmärkt aluminiumkroppsfinish som betecknar ett bra arbete på fabriken, med rundade kanter och den alltid uppskattade fysiska knappen på frontpanelen som också gör jobbet som en fingeravtryckssensor. Som vi nämnde i början spårades en design nästan till företagets UMI Z avancerade modell. Finns i grå och guld.

När det gäller skärmen har terminalen en generös panel av 5,5 tum med Full HD-upplösning (1920 x 1080), 401 ppi och 2,5D välvd tillverkad av Sharp. En mycket bra skärm som kommer att glädja många.

Kraft och prestanda

Maskinvaran presenteras som ett bra alternativ för dem som letar efter en måttlig men effektiv terminal. Montera en processor MTK6737T Quad Core 1,5 GHz , 3 GB RAM-minne Y 32 GB intern lagring kan utökas upp till 256 GB. Allt detta riktade med en järnhand av Android 7.0 .

UMIDIGIs anpassningsskikt för operativsystemet är väldigt lätt och levererar en Android med markerad renhet som fungerar med stor flyt. Något mer ödmjukt än resten av avancerade smartphones i huset, men som en mellanklassterminal som knappt överstiger 100 euro, lönar det sig som en charm.

Kamera och batteri

UMIDIGI C NOTE-kameran uppfyller allt vi kan fråga om en terminal av denna typ. 13MP för den bakre kameran med blixt och PDAF (tillhandahålls av Samsung)  som låter dig ta kvalitetsbilder så länge vi undviker miljöer med svagt ljus eller svagt ljus. Selfie-kameran har korrekt 5MP.

När det gäller batteriet överträffar C NOTE även sin äldre bror, UMI Z. Ett kraftfullt 3800mAh batteri som säkerställer oss den nödvändiga autonomin för att hålla hela dagen och ge stång utan att behöva ha en laddare i närheten. Vi skulle ha räknat med 3500 eller 3600 mAh, så dessa 3800 mAh är en perfekt matchning.

När det gäller resten av specifikationerna har C NOTE 4G-anslutning, Bluetooth 4.1 och dubbelt SIM-kort (Nano SIM + Nano SIM).

Pris och tillgänglighet

När det gäller specifikationer och finish är UMIDIGI C NOTE närmare en terminal på 150 eller 160 euro, men som vanligt hos tillverkaren är priset väldigt tätt tills det når ett inte obetydligt pris på 118.66€ (cirka $ 129,99 att ändra).

Kort sagt, en mid-range-enhet som uppmärksammar sin framgångsrika design och som ger ett utmärkt kvalitet / prisförhållande tack vare 3 GB RAM, 32 GB internt utrymme, en effektiv kamera och dess mer än ökända batteri.

GearBest | Köp UMIDIGI C OBS

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.