Smartwatch för att ringa samtal med CPU MTK6261 för mindre än 10 €

Klockor blir mer och mer som våra mobiltelefoner. Vi pratar inte längre om smarta armband utan om armbandsur som har utvecklats till "smartwatch" -formatet. Vissa har till och med en vacker plats för att sätta i ett SIM-kort och ringa samtal.

Så är fallet med följande smartklocka som just har dykt upp på Tomtop vid tillfället för 11/11 festen, för ett så pris (7,73 €, mindre än $ 10 USD) att det bara för det är värt att ta en titt och se vad det erbjuder.

LCD-pekskärm med Android, nano-SIM och plats för SD-kort

För alla praktiska ändamål är klockan nästan en miniversion av en Android-telefon. Å ena sidan kan vi sätt in ett nano-SIM och ring –Stödjer 2G GSM-nätverk- har plats för en micro SD, en 240 * 240p pekskärm och en Mediatek MTK6261-processor samt en Bluetooth-anslutning.

Bland dess funktioner hittar vi också de vanliga sportarmbanden: stegräknare, stoppur, kaloriräknare, sömnövervakning och stillasittande påminnelser om livsstil.

Anti-loss-funktion, ljudinspelare och till och med en liten kamera

Utöver detta har den här nyfikna smartklockan också en bra samling av ytterligare funktioner:

  • Anti-förlust funktion.
  • Ljudinspelare.
  • En liten 0,3 MP kamera.
  • Skickar SMS.
  • Musik.
  • Internet-navigatör.

Några egenskaper som utan att vara något från den andra världen, erbjuder en riktigt komplett funktionstabell och intressant för ett armbandsur. Den har USB-laddning och ett 230 mAh batteri med en standby-varaktighet på 6 dagar. Den finns i två versioner, svart och vitt.

Pris och tillgänglighet

Det ursprungliga priset på denna smartklocka är drygt 20 euro, men som vi nämnde i början kan vi få tag på det under de närmaste dagarna till ett reducerat pris på 7,73 euro, eller vad är detsamma, 8,99 $ att ändra. Om vi ​​letar efter en komplett och billig smartklocka är det utan tvekan ett av de mest slående alternativen.

Tomtop | Köp smartwatch MTK6261 2G

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found