Wonderfox HD Video Converter Factory Pro, brutal videokonverterare för PC

Om du är regelbundna läsare av den här bloggen, har du säkert hört mig prata omWonderfox HD Video Converter Factory. Det är en omvandlare för stationära datorer som utvecklats av Wonderfox som gör att vi kan göra alla typer av video- och ljudformatändringar, liksom många extra funktioner.

I dagens recension kommer vi att prata om HD Video Converter Factory Pro, den professionella versionen av denna intressanta omvandlare. En applikation som har både en gratis och betald version och som tillämpas som ett av de bästa alternativen när det gäller multimediaomvandling.

Wonderfox HD Video Converter Factory Pro, professionell HD-videokonverterare med stöd för 60 fps och 5X komprimering

En av de bästa funktionerna i Factory Pro är dess gränssnitt. Jag kommer aldrig tröttna på att säga att detta är en av de viktigaste framgångsfaktorerna i denna typ av program. Om det är lätt att använda kommer människor alltid att använda det framför andra mer komplicerade eller detaljerade verktyg.

I det här fallet kompletteras detta dessutom av ett mycket omfattande paket med funktioner, allt från konvertera till alla typer av format upp till direkt nedladdning av videor från Internet eller komprimeringsförhållande upp till 5 gånger över originalfilen.

Konverterarens huvudfunktioner

  • Konvertera HD-videor till allmänt format.
  • Konvertera SD-videor till HD-format.
  • Stöd för 60 fps konvertering.
  • Ladda ner videor från Internet via URL. Det fungerar med plattformar som YouTube, Vimeo, Facebook etc.
  • Konvertera alla typer av ljudformat.
  • 5X kompressionsförhållande
  • Hög omvandlingshastighet.
  • Slå samman flera filer.
  • Små redigeringsuppgifter (effekter, beskärning).

Att sätta programmet i arbete: lakmustestet

De två funktionerna som mest lockar min uppmärksamhet om HD Video Converter Factory Pro är de av SD till HD-konvertering Y kompressionsförhållande som verktyget lovar. Så inget bättre än att testa det.

Konvertera videor med låg upplösning (SD) till HD-format

Bland dess specifikationer lovar konverteraren att förbättra videokvaliteten med en avancerad HD-videokodningskärna. För att kontrollera ska jag ta en video av låg kvalitet och jag kommer att försöka förbättra den.

Vi kan göra detta genom att flytta fliken i avsnittet "Utmatningsformat”Från din nuvarande position till DVD (480p), HD (720p), Full HD (1080p) eller UHD (4K).

För detta test har jag tagit en 24-minuters animeringsvideo i MKV-format, med en upplösning på 480p och 23,81fps, med en vikt på 149MB. Resultatet, en MKV HD-fil på 720p och en storlek på 556MB. HD-konverteringsprocessen för den här videon tog cirka 30 minuter.

Innan vi utför konverteringen kan vi också klicka på "Inställningar" för att öka eller modifiera video- och ljudkoderna. Således kan vi justera saker som Kodare, den Bildfrekvens och den Bithastighet från filen.

Expandera komprimeringsnivån för en fil upp till fem gånger

För det sista testet ska jag ta samma 149 MB videofil och komprimera den med 32%. På så sätt väger videon 101 MB. Vi kan göra detta genom att helt enkelt justera rullningsfältet för "Kompressionsinställningar"Enligt vår smak. Resultatet, en fil med samma upplösning som originalet, men med högre komprimeringsnivå och lättare.

Kvalitetsskillnaden med en kompression på 30% i detta fall är minimal.

I det här fallet är processen mycket snabbare, tar mindre än 10 minuter och bibehåller en anmärkningsvärd videokvalitet (även om det beror på vilken komprimeringsnivå vi använder, naturligtvis).

Konvertera filer till alla typer av tänkbara format

HD Video Converter Factory Pro har praktiskt taget alla video- och ljudformat att konvertera med varandra. En av fördelarna jämfört med andra tillämpningar av guilden är att den tillåter ställa in formatet enligt den enhet som ska spelas på.

Således kan vi konvertera videor anpassade för skärmen och upplösningen av iPhone, Enheter Sony, Microsoft, Amazon och många andra märken. Det här är en funktion som jag alltid har gillat, och det uppskattas att det fortfarande finns verktyg som erbjuder det som standard.

Att kunna välja format enligt enheten är en tutan.

Ladda ner Wonderfox HD Video Converter Factory Pro just nu!

Wonderfox HD Video Converter Factory Pro-licens kostar 69,95 dollar. Den säljs för närvarande till ett pris av $ 34,95, knappt 30 euro, tillgänglig för nedladdning från den officiella Wonderfox-sidan HÄR.

För alla de läsare som är intresserade av att få det här verktyget har jag uppnått 58% rabatt på sitt ursprungliga pris, stannar på $ 29,95, cirka 24 euro att ändra. En exklusiv rabatt som du kan få genom följande LÄNK.

Verktyget har också en gratis version med färre funktioner men lika mångsidiga, och att det för många kan vara mer än tillräckligt. Du kan hämta det från Wonderfox nedladdningsavsnitt.

Definitivt, en av de mest kompletta och kraftfulla omvandlarna som vi kommer att hitta idag, och ett helt verktyg att tänka på för dem som arbetar i fansubs och liknande uppgifter, eller för dem som behöver det perfekta formatet med perfekt upplösning och bithastighet för sin favorit multimediaenhet.

Du kan få mer information om HD Video Converter Factory Pro på den officiella Wonderfox-webbplatsen.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.