ALLDOCUBE X1 (T801): Deca Core-surfplatta med 2,5K-skärm och Dual SIM

CUBE eller som det nu kallas, ALLDOCUBE, är ett av de viktigaste kinesiska varumärkena i världen av surfplattor och surfplattor. I dagens recension tar vi chansen att prata om sin nya enhet för Android, surfplattan ALLDOCUBE X1 (T801). Vi började!

ALLDOCUBE X1 är en Android-baserad surfplatta med mer än intressanta specifikationer för dem som letar efter något mer än en enkel surfplatta.

ALLDOCUBE X1 (T801) i granskning, en kraftfull surfplatta med en stor skärm med vilken du också kan ringa samtal

Jag har en av CUBE-surfplattorna hemma, särskilt den CUBE iWork 1X, och sanningen är att det har varit fenomenalt sedan jag köpte det för ungefär ett år sedan. Deras enheter har bra finish och skärmar som i allmänhet är ganska bra, något som upprepas i denna ALLDOCUBE X1. Men som vi alltid säger, låt oss gå igenom delar ...

Design och display

X1-tabletten - som bär adjektivet “T801"Du vet varför - det är en kompakt surfplatta, med måttlig liten storlek. Presenterar en 8,4-tums OGS-skärm med en 2,5K-upplösning på 2560 x 1600 pixlar. En 10-punkts kapacitiv skärm med bildkvalitet över genomsnittet. Utan tvekan, en bra enhet om det vi vill är att titta på filmer och videor i hög upplösning.

När det gäller designen, den visar en matt svart yta för fodralet, den har en kamera på framsidan och baksidan, hörlursuttag, fingeravtrycksläsare, USB typ C och kortplats för SIM och micro SD-kort upp till 128 GB.

Kraft och prestanda

ALLDOCUBE har velat betona surfplattans kraft och för detta har den inkluderat en processor Helio X20 med 10 kärnor som når frekvenser på upp till 2,3 GHz och en Mali-T880 GPU. Detta är den typiska SoC som vi vanligtvis ser i premium-Mediatek-smartphones, och i det här fallet hjälper det oss att ge mer push till enheter av denna typ, till exempel dessa kinesiska surfplattor, som vanligtvis är lite svagare när det gäller prestanda.

Helio X20 åtföljs av 4 GB RAM och 64 GB intern lagring att vi kan öka genom att inkludera en SD. Operativsystemet som används är Android 7.1.

Anslutning

Detta är en av fördelarna med denna typ av duotablett. Förutom att surfa, spela spel och använda appar, ALLDOCUBE X1 Det hjälper oss också att ringa ett samtal. Och inte bara det, eftersom vi har ett SIM-kort kan vi använda applikationer som normalt är förbjudna i surfplattvärlden, som WhatsApp, för att ge ett mycket uppenbart exempel.

En annan sak är vad våra vänner kan berätta för oss om de ser oss sätta surfplattan mot örat för att ringa ett samtal. Men det är redan en fråga om var och en av den naturlighet som han kan utöva medan han håller telefonsamtalet i tjänst.

Förutom 2 nano SIM-kortplatsen stöder surfplattan ett stort antal nätverk:

  • GSM: 850/900/1800 / 1900MHz
  • WCDMA: 2100 MHz
  • TDS: band 34/39
  • EVDO: BC0
  • FDD: 1/3 band
  • TDD: band 38/39/40/41

Det erbjuder också anslutning Bluetooth 4.0 Y WiFi AC.

Kamera och batteri

När det gäller kameran åker X1 en 13MP bakre lins med blixt och autofokus och en 8MP selfie-kamera. Utan att vara ett äkta under, är det åtminstone nära det vi kunde hitta i en kinesisk terminal i mellanklassen.

För batteriet innehåller systemet ett 4500mAh batteri att vi kan ladda via den nämnda USB-typ C-porten.

Pris och tillgänglighet

ALLDOCUBE X1 (T801) -tabletten har just introducerats och är nu tillgänglig till ett rabatterat pris på 214 euro, cirka 259,99 dollar att ändra, på GearBest.

Yttrande och slutlig bedömning av ALLDOCUBE X1-surfplattan

[P_REVIEW post_id = 11097 visual = ’full’]

Sanningen är att X1 presenteras som en surfplatta med prestanda över genomsnittet, och framför allt med en skärm som kan glädja många. Möjligheten att sätta in ett SIM-kort är ganska bra, men även om vi inte använder det är det fortfarande en perfekt surfplatta att bära i ryggsäcken eller njuta av medan vi ligger tyst i soffan.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found