Topp 10 virala YouTube-videor från 2016 - Happy Android

Ingen kan förneka vid denna tidpunkt att YouTube är mor till alla videoplattformar på Internet: varje månad mer än 6 miljarder timmar video och mer av 1 miljard unika användare de besöker plattformen varje månad. Vad mer, medan du läser dessa rader går de upp mer än 100 timmars video till YouTube för varje minut som går. Det är därför inte förvånande att vissa videor monopoliserar miljontals visningar när de blir virala. Vill du veta vad som har varit de mest visade YouTube-videorna 2016? Gå!

De mest populära YouTube-videorna från 2016

Varning för surfare: i följande lista har vi utelämnat musikvideor gjorda av professionella studior (och som uppenbarligen också har miljontals besök bakom sig). Vi kommer att göra en specifik topplista för dem före årets slut.

# 1: Adele Carpool Karaoke

Den brittiska skådespelaren / komikern / sångaren James Cordens videor är en hit på YouTube. I sin videoserie av “karaoke i bilen”Tar bilturer med kända sångare när de sjunger några av sina största hits. Har du någonsin sett Britney Spears sjunga live och barbacka? De är den perfekta blandningen av beundran och nyfikenhet för att se om någon av dem saknar en tupp eller om de verkligen kan tolka sina egna låtar utan prydnad. Karaoke i bil med Adeleberörde honom utan tvekan. Mer än 138 miljoner besök de ger god tro på det.

Uppmärksam eftersom det finns videor där Corden själv lyser mer än den sångare på tjänst som är co-pilot.

# 2: Pen-Pineapple-Apple-Pen (från PikoTaro)

Mer än ett videoklipp videon av Pen-ananas-Apple-penna (Pen-ananas-Apple-penna) kan nästan betraktas som en humoristisk skiss. Nådan finns i koreografin och bilden av den japanska PikoTaro, som har gått runt i världen med nästan 100 miljoner visningar och en mängd videor som imiterar detta märkliga prestanda.

# 3: Vad finns i en skallerorm? (Vad finns i en skallerormsklocka?)

I videoklippen på kanalen Vad finns inuti, Denna far-och-son-duo är dedikerade till att öppna, dissekera och se vad som finns i sakerna. Vad finns i en Furby? Och vad sägs om Nike-sneakers? Kanalen har nästan 4 miljoner abonnenter och dess video “Vad finns i en skallerormskall?”EDet är den tredje mest visade videon från 2016 med mer än 61 miljoner visningar.

# 4: Nike Football Presents: The Switch ft. Cristiano Ronaldo

I denna Nike-annons (58 miljoner visningar), som nästan kan betraktas som en liten kortfilm, ser vi hur Cristiano Ronaldo utbyter kropp och själ med en ung engelsk fotbollsspelare. Videon är mycket bra gjort och har en ganska nyfiken touch av humor. Det är värt en titt, även om du inte gillar fotboll.

//www.youtube.com/watch?v=scWpXEYZEGk

# 5: Grace VanderWaal: 12-årig Ukulele-spelare får Golden Buzzer - America's Got Talent 2016

I denna America's Got Talent som spelar den 12-åriga flickan Grace VanderWaal wow juryn och publiken med en otrolig ukulele-föreställning. Resultat? Total framgång och mer än 47 miljoner visningar på YouTube. Uppmärksam på den här tjejen, för vi kommer säkert att höra från henne igen snart.

# 6: Flaskutgåva för vattenflaska | Dude Perfect

Vet du prestationen av kasta en flaska vatten och få henne att falla på fötterna? Versionen slutlig Denna utmaning genomfördes av pojkarna från Dude Perfectoch med motsvarande video har de uppnått mer än 43 miljoner besök.

# 7: Channing Tatum & Beyonces "Run The World (Girls)" vs. Jenna Dewan-Tatums "Ponny" | Lip Sync Battle

I den här videon ser vi en uppspelningsduell mellan Channing Tatum och hans fru Jenna Dewan. Otillåtet framförande av huvudpersonen i Jupiter Ascending tolkar låten “Styra världen”Från Beyoncé och se upp för det överraskande utseendet i slutet av videon. Mer än 37 miljoner besök.

//www.youtube.com/watch?v=LdfMKnJ1y2o

Notera: Den här videon är blockerad i vissa länder. Om du har problem med att se det kan du göra det från DailyMotion utan några problem.

# 8: Donald Trump: förra veckan ikväll med John Oliver

John Olivers veckoprogram på HBO är en expert på humor och politisk satir, men ingenting som denna 21-minutersintervju med dagens USA: s president Donald Trump. För 4 månader sedan bad en YouTube-användare i kommentarerna till den här videon “Jag svär att jag skulle vilja skicka den här videon till var och en av Trumps anhängare, även om jag vet att de flesta knappt har hjärnan att fungera”. Nästan 31 miljoner besök.

# 9: Första klassens flygplatssäte på 21 000 dollar

Den berömda YouTuber Casey neistat beslutade att resa på det dyraste sättet att köpa en flygbiljett i Förenade Arabemiraten till priset av 21 000 dollar. Med Caseys egna ord, en av de bästa dagarna i hans liv. Om du vill veta hur de behandlar dig när du betalar en sådan förmögenhet för ett flyg, se till att titta på den här videon (27 miljoner visningar).

# 10: Brothers Convince Little Sister of Zombie Apocalypse

I den här videon (22 miljoner visningar) med titeln “Bröder övertygar lillasyster om zombieapokalyps”, Vissa bröder utnyttjar det faktum att deras syster just har fått bort sin visdomstand och att hon fortfarande är bedövad av anestesi för att få henne att tro att en zombiepandemi har brutit ut. Vilken jävel.

Vad tycker du om listan över de 10 mest visade YouTube-videorna 2016? Känner du någon annan som borde ha tagit listan?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found