Chatta på WhatsApp med kontakter som du inte har på din agenda med den här appen

Vi vill inte alltid ha någon till i vår kontaktlista för att kunna chatta med honom eller skicka honom ett enkelt meddelande på WhatsApp. Vi ser det tydligaste exemplet i näringslivet, där vi tvingas lägga till en kunds kontakt till mobiltelefonen om vi vill skicka ett WhatsApp-meddelande till dem.

För en tid sedan såg vi redan hur vi skulle få ut det här med hjälp av WhatsApp API. Det är ett mycket praktiskt sätt att skicka meddelanden till nummer som vi inte har på dagordningen. Idag ger jag dig en app för Android som använder det här verktyget från WhatsApp för att utföra samma process på ett förenklat sätt.

Hur man skickar meddelanden till kontakter som vi inte har i agendan med "Öppna i WhatsApp" för Android

Ansökans namn är självförklarande. "Öppna i WhatsApp”Är en gratis app för Android som tjänar just det. Vi skriver ett telefonnummer och en chatt öppnas automatiskt på WhatsApp för att skicka ett meddelande till honom och prata med honom. Självklart, det är inte nödvändigt att vi har lagt till detta nummer i vår kontaktlista.

Appens funktion är som följer:

  • Vi öppnar appen "Öppna i WhatsApp”.
  • Vi skriver det internationella prefixet och det telefonnummer vi vill kontakta.
  • Vi klickar på knappen "Att öppna”.
  • WhatsApp-appen öppnas automatiskt så att vi kan prata med det telefonnummer som vi har angett.

Som du kan se har applikationen väldigt lite mysterium, och den tjänar oss också för andra saker, som att skicka chatt till oss själva.

Ladda ner appen "Öppna i WhatsApp"

Öppna i WhatsApp”Är en gratis app för Android med höga betyg på 4,2 stjärnor och mer än en miljon nedladdningar på Google Play. Vi kan ladda ner och installera applikationen från följande LÄNK.

Det är viktigt att notera att det finns en mycket liknande applikation med samma namn utvecklad av ArabStor. Den som vi hänvisar till här är "Öppna i WhatsApp (beta)", den mest populära, och det är den som vi har bifogat i länken i föregående stycke.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found