Vernee Mars Pro i recension: den billigaste mobilen med 6 GB RAM !!

Det var länge sedan vi pratade om Vernee. Sedan presentationen av företagets tidigare topp i sortimentet, Vernee Apollo, i december förra året har vi inte hört från denna intressanta asiatiska tillverkare. Hittills: hej, Vernee Mars Pro!

Vernee Mars Pro recension: aldrig har 6 GB RAM varit så tillgängligt för användarens ficka

Om Vernee Apollo stod ut för sin 2K-upplösningsskärm och dess optimering för VR-upplevelser, den nya Vernee Mars Pro satsa på att stärka RAM-minnet så mycket som möjligt. 6 GB LDPDDR4 RAM som också kommer perfekt tillsammans med en CPU av det bästa av Mediatek och allt detta till ett mer än överkomligt pris, under $ 200. Känner du till någon annan terminal som erbjuder så mycket för så lite?

Display och layout

När det gäller skärmen har Vernee Mars Pro det vanliga 5,5 tum med en Full HD-upplösning (1920 x 1080). Skyddad av ett Corning Gorilla Glass 3, bär det en helt metallkropp med en tjocklek på endast 7,6 mm. Som framgår av Vernee har de kommit att omstrukturera och omforma terminalens interna struktur upp till 13 gånger för att uppnå en sådan tunnhet.

Å andra sidan har skärmen också en 2,5D välvd vilket hjälper till att stilisera terminalen och en 360 ° sandblästrat hus för att uppnå en så behaglig mjukhet som möjligt.

Det som kanske får mest uppmärksamhet i designen av denna Vernee Mars Pro är platsen för fingeravtrycksläsaren, på höger sida, strax under strömbrytaren. Jag måste erkänna att läsarna som ligger strax under skärmen eller på baksidan aldrig har övertygat mig (det är inte en mycket naturlig position att sätta fingret på), så den här nya idén är minst attraktiv och mycket att tänka på konto.

Kraft och prestanda

Även om den mest "lysande" funktionen hos denna terminal är dess fantastiska RAMera vigorexia, bör vi inte försumma resten av komponenterna som kompletterar den tekniska bilden av Mars Pro. Ny generation Helio P25 med 8 kärnor som körs på 2,5 GHz, nämnda 6 GB RAM, Mali T880 900MHz GPU, och den 64 GB intern lagring som redan verkar oumbärliga i denna typ av stjärnterminaler. Allt detta, insvept i Android 7.0.

Det är värt att lyfta fram uppgradera vilket innefattar inkludering av Mediatek-chipsetet, vilket förbättrar prestanda med 40% och minskar energiförbrukningen med 60% av processorn, vilket ger mer än optimal prestanda för tunga spel och visualisering av multimediainnehåll med hög grafisk belastning.

Kamera och batteri

I den fotografiska aspekten är Mars Pro fortfarande ganska konservativ. Det finns inga riktigt betydande förbättringar jämfört med tidigare smartphones från företaget. Vilket å andra sidan inte betyder att det alls är en dålig kamera: 13,0 MP-objektiv med PDAF (0,1 s), bländare f / 2.0 och dubbel blixt för den bakre kameran och 5.0MP för den främre. En kamera med snabb fokus och som minskar bruset med 80% i miljöer med svagt ljus.

När det gäller autonomi finner vi ett rymligt 3500mAh batteri, som tillsammans med sin optimerade konsumentprocessor gör det möjligt att erbjuda en mer än anmärkningsvärd nivå av "överlevnad" till denna Vernee Mars Pro.

När det gäller resten av funktionerna har det Bluetooth 4.0, Dual sim (micro + nano), laddas av USB typ C Y stöd för OTG.

Video av unboxing och benchmarking-tester

Sanningen är att det här är en telefon som jag verkligen gillade, och det var därför jag bestämde mig för att skaffa den. Nedan har du videon med unboxing och resultaten av benchmarkingtesterna i Antutu och Geekbench utförda med denna Vernee Mars.

Sanningen är att Mars Pro i allmänhet fungerar på en mer än tillfredsställande nivå, och som du kan se i videon, hanterar både körningen av apparna och spelen - lite ljus och andra mer krävande - dem på ett riktigt flytande sätt.

Pris och tillgänglighet

Denna underbara terminal har redan presenterats och kan köpas till ett pris av $ 175,99 (cirka 146 euro att byta) på GearBest.

Alla terminaler som vi hittills sett som utrustade 6 GB RAM, som One Plus eller Xiaomi Mi5 Plus, var runt 400-500 euro. Det var på tiden att vi började se andra typer av mer prisvärda terminaler med dessa typer av funktioner, ja sir. Tack Vernee!

GearBest | Köp Vernee Mars Pro

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found