UMI Plus E i analys, en super mellanklass med 6 GB RAM - The Happy Android

UMI har gjort det igen. Med UMI Plus från föregående säsong kunde vi se hur det asiatiska företaget spenderar dem när det gäller smartphones och kvalitet / prisförhållande. De undviker att inkludera Snapdragon-processorer som skulle höja priset på terminalen avsevärt, och i gengäld ger de oss en hypervitamin-smartphone i alla andra faktorer. Även om många kinesiska mobiltelefoner använder samma teknik når ingen UMI-nivån ”supergod”. Företaget lyckas utmärka sig bland de bästa i det nuvarande övre mittenområdet, och nu med UMI Plus E, närvarande den första mellanklassen med 6 GB RAM, och till ett pris som inte har något att göra med andra, a priori, mycket bättre kända varumärken.

I dagens granskning analyserar vi UMI Plus E, en terminal med kraftfull hårdvara som sticker ut för sin eleganta design, saftiga specifikationer och ett mer än rimligt pris.

Display och layout

UMI Plus E följer ungefär samma linje som resten av företagets terminaler: elegans, nykterhet och en mer än attraktiv design. Enheten har en svart unibody-kropp med en aluminiumfinish som ger den en förstklassig touch och ger den ett högkvalitativt visuellt utseende. Rundade kanter, 2,5D välvd skärm och den klassiska fysiska knappen strax under frontpanelen.

När det gäller skärmen har den en panel av 5,5 tum tillverkad av SHARP, FullHD-upplösning och skyddas av det resistenta T2X-1-glaset.

Kraft och prestanda

Hårdvara är den starka punkten i denna UMI Plus E. Vi är i 2017 och vissa (få) företag kan redan börja ha råd med dessa saker. Inuti höljet Plus E innehåller en otrolig 6 GB LPDDR4 RAM-minnesmodul tillverkas av Samsung, som tillsammans med processorn Helio P20 vid 2.3 GHz av MTK gör denna smartphone till en riktig flaggskeppsmördare av det super mellanklassen. Dessutom inkluderar den 64 GB lagringsutrymme att vi kan utöka upp till 256 GB med kort.

En smartphone som Det gör att vi kan göra praktiskt taget allt vad gäller prestanda och kraft: håll flera appar öppna samtidigt, spela, bläddra och vad du än tänker på. Helio P20 är inte en Snapdragon (och tack, för annars skulle terminalen skjuta oss upp till 400 eller 500 euro åtminstone), men det är en av de bästa av Mediatek, och det visar.

Kamera och batteri

Kameran på UMI Plus E följer i kölvattnet av tidigare modeller av terminalen. En bakre 3L8 av 13 megapixel tillverkad av Samsung, med en 5-elementslins med blixt och autofokus det tillåter 2K- och 4K-inspelningar. En bra kamera som kanske lider lite i miljöer med svagt ljus, men som kan ta högkvalitativa inspelningar dagligen. På framsidan hittar vi en selfie-kamera utrustad med rätt 5MP.

När det gäller terminalens autonomi följer Plus E i kölvattnet av den tidigare UMI Plus: ett kraftfullt 4000 mAh batteri som kommer att ge viktiga perioder av autonomi till terminalen, att kunna spendera mer än en dag utan att ladda mobilen och utan rädsla för att läggas på mitt på dagen. För närvarande finns det inte så många smartphones som serverar så kraftfulla batterier, och det är också något att ta hänsyn till.

När det gäller resten av specifikationerna, UMI Plus E har Android 6.0, fingeravtrycksdetektor på framsidan, USB Type C, OTG, dubbelt SIM, 3,5 mm hörlursport, 4G-anslutning och Bluetooth 4.1.

Pris och tillgänglighet

För närvarande UMI Plus E det har ett pris på 229.99$, eller vad är detsamma, cirka 217 euro att ändra. Mer än rättvist belopp för en terminal som levererar mycket mer än vad du ber om och som har en elegant och attraktiv design. Dessutom, om vi använder följande kupong vid köp (begränsar 100 enheter) får vi en liten rabatt på 5 €, vilket inte är dåligt heller:

Kupongkod: GBPLUSE

Pris med kupong: $ 223,99, cirka 212 euro

Kort sagt, vi står inför en kraftfull smartphone med 6 GB RAM och en bra CPU, en super mellanklass som utan tvekan kommer att hjälpa UMI att fortsätta att skörda huvudet bland de mest önskade terminalerna 2017.

GearBest | Köp UMI Plus E

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.