Ulefone Tiger, en ekonomisk terminal med ett kraftfullt batteri

Vem sa att premiumdesigner är oförenliga med mellanklassen? De Ulefone Tiger, en ny modell från det välkända asiatiska företaget, presenteras som en smartphone speciellt inriktad på dem som behöver en ekonomisk och effektiv terminal som gör att de kan utföra dagliga uppgifter utan att behöva ladda batteriet varannan till vart tredje. Liksom de flesta nya mobiler innehåller den en fingeravtrycksläsare på baksidan, samt flera fördelar till sin fördel, för att övertyga oss med sitt nya terminalförslag.

Analys av Ulefone Tiger, spara är nyckeln

I dagens översyn ska vi analysera den nya Ulefone-terminalen, en enhet som sticker ut för sitt imponerande batteri och en 5-objektivskamera tillverkad av Sony, och som lyckas komma ganska nära det vi letar efter i en mellanklassterminal med lägsta möjliga pris.

Design och display

Ulefone Tiger Den har ett elegant aluminiumhus och en kroppsdel ​​med borstfinish (horisontella linjer är synliga, det är inte en plan yta), vilket ger den en viss touch av det som idag kallas retro modernism.

Med de vanliga rundade kanterna presenteras terminalen med en stor skärm 5,5-tums Corning Gorilla Glass 3 och HD-upplösning (1280 × 720). Det vill säga, vi står inför en stor smartphone (även om vi med det vi ser idag nästan kan säga att det är en standardsterminal).

Kraft och prestanda

Den nya smarttelefonen från Ulefone det är tydligt inriktat på mellanområdet, och det är något som vi utan tvekan kan uppskatta om vi fokuserar på terminalens hjärna. Utrustad med en Mediatek fyrkärnig processor a 1,3 GHz hantera en 2 GB RAM och 16 GB internt utrymme för att lagra data, kan utökas upp till 128 GB med kort. Allt detta under noggrann övervakning av Android 6.0.

Vi står inför en ekonomisk och måttlig kraftterminal, men det i kombination med ett bra batteri kan erbjuda mer än acceptabel prestanda. Det är inte en enhet för att spela appar som rör mycket tung grafik, men för allt annat (applikationer, enkla spel och surfning) kommer det att bli riktigt effektivt.

Kamera och batteri

Det är här vi hittar Ulefone Tiger: s starka sida. Beväpnad med ett kraftfullt 4200mAh inbyggt batteri, den tål 2 dagars användning med stor lätthet. Tänk att den har en inte alltför krävande hårdvara, så effektiviteten i energiförbrukningen lovar att vara maximal.

Kameran å sin sida presenteras med en definition av 13,0 MP och blixt på baksidan terminal. Vi kan ta fotografier av mycket god kvalitet så länge vi är utomhus eller på väl upplysta platser. En kamera tillverkad av Sony och säkert något högre än vad vi är vana vid att se på liknande prissatta mobila enheter.

Pris och tillgänglighet

Ulefone Tiger är i fasen före försäljning, och dess officiella startpris är $119.99, men om vi tar tag i honom före den 24 oktober vi kan få det för endast 99,99 dollar , eller vad är detsamma, några 89 euro.

En effektiv terminal med en bra och ekonomisk design som kommer att vara till nytta för dem som gillar att åtföljas av ett kraftfullt batteri.

Fynd på GearBest | Köp Ulefone Tiger i försäljning

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.