LEMFO LF19, ett gammaldags sportklocka

Låt oss göra en abstrakt övning och ta tidsmaskinen att resa några år in i det förflutna. Kommer du ihåg när armbandsuret varade ungefär ett år på handleden innan vi fick tänka på att byta batteri?

Nu är allt anslutet, allt är “Smart”, och allt har ett batteri som vi måste ladda dagligen eller varannan dag. Micro USB-kablar, USB Type C eller strömkablar. Mitt hus har länge varit en riktig kabeljungel.

Tidigare var allt mycket lättare, så att säga. Naturligtvis, hemliga och oväntade resor till bensinstationen eller "Todo a 100" i tjänst, som en junkie från batterierna, har vi alla upplevt det någon gång.

Batteriet i denna smartklocka varar 365 dagar i beredskap, vad är hemligheten? Arcane magi?

LEMFO LF19 är en sports smartklocka kompatibel med Android och iOS som vi kan synkronisera med vår smartphone. Den är vattentät upp till 50 meter och har stegräknare, kaloriräknare, avstånd och appaviseringar, bland andra.

Men det som verkligen skiljer denna smartwatch från andra liknande enheter är dess batteri. Den har en beredskapslängd på 1 år. Ljusår borta från någon annan klocka av denna typ. Vad är hemligheten? Enkel. Istället för att använda ett litiumbatteri som vi måste ladda så ofta, använder en knappcell. Som livets klockor.

Tekniska egenskaper och funktioner för LEMFO LF19

LEMFO LF19 Smart Sports Watch har följande detaljerade specifikationer:

  • Bluetooth 4.0-anslutning.
  • Sänkbar under vatten upp till 50 meter.
  • Standby-tid: 1 år.
  • Kompatibel med iOS 7.0 och Android 4.3 eller senare.
  • Stegräknare, kalorimätare, avstånd, kronograf, samtalspåminnelse, appavisering, larm, fjärrkontroll för kameran, datum, tid och indikatorer för lågt batteri
  • Polyuretanrem.
  • Skal av polykarbonat.
  • Vikt 47 gr.
  • CR2430 3V batteri.

En av de mest intressanta punkterna är att vi kan också använda LF19 som en utlösare för kameran. Vi måste bara synkronisera den med telefonen för att använda smartwatch-knappen som en snapshot-startare.

Pris och tillgänglighet

LEMFO LF19 sport smartwatch är för närvarande till halva priset på TomTop, tack vare en flash-försäljning som sänker priset till 15,99 dollar, cirka 13 euro att byta.

En sportklocka som den gamla, men med de fördelar som dagens teknik erbjuder till ett mer än rimligt pris.

TomTop | Köp LEMFO LF19 smartwatch

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.