Hur man laddar ner och installerar Google Play Store på vilken Android som helst

De Google Play Butik är den officiella butiken för applikationer, spel och innehåll på Android. Det är sant att det finns andra arkiv för appar för vår mobil, men helt enkelt efter katalog och volym är Google Play verkligen det viktigaste.

I alla fall, Google Play uppdateras ganska ofta, och det är möjligt att de nya ändringarna som implementeras tar tid att nå vår enhet. Även de senaste versionerna kan ha en bugg och fungerar inte som de ska i vår terminal. Eller att vi avinstallerat appbutiken av misstag. Konstigare saker har hänt ...

För dessa situationer behöver vi en fungerande version av Google Play Store. Antingen den nyare versionen eller en något äldre version. Vi får se det nu hur man laddar ner och installerar det korrekt på vilken Android som helst.

Hur man laddar ner och installerar Google Play på vilken Android-terminal som helst

Om vi ​​bara vill uppdatera Play Store är det första vi måste göra kolla vilken version vi har installerat på vår dator. För det:

 • Vi öppnar Google Play.
 • Vi visar sidomenyn och klickar på "inställningar”.
 • I slutet kommer vi att se ett avsnitt med Play Store-versionens nummer.

När detta inlägg skrivs är den senaste versionen 11.4.15 (data som utan tvekan kommer att vara föråldrade om några dagar).

Innan du installerar en nyare version som vi kommer nedan, måste vi också se till att vår telefon är kompatibel med de senaste versionerna av Play Store. Ganska troligt, å andra sidan, om vi inte har en riktigt gammal mobiltelefon.

Ladda ner APK från Google Play

Hur kan vi nu installera en app utan att gå in på Google Play? Väldigt lätt, genom att installera en APK-fil på Android. APK-filer är som .EXE-installationspaketen som vi använder i Windows.

Var kan vi ladda ner gamla och senaste versioner av Play Store från? I dessa fall är det bäst att använda källor eller bibliotek med kvalitativa och pålitliga appar, t.ex. APK-spegel.

Det bästa med APK M; fel är att alla APK-filer är officiella versioner.

I denna LÄNK Du har en uppdaterad lista över alla versioner som ständigt publiceras i APK-format. Nedladdningar är gratis och kräver ingen registrering.

Installera Play Store direkt på mobilen

Om vi ​​redan har den APK vi behöver behöver vi bara installera den. Innan vi börjar kanske vi vill aktivera installationen av APK-filer på enheten. Vi ska "Inställningar -> Säkerhet"Y vi aktiverar fliken "Okända källor".

När detta är klart måste vi bara öppna APK-filen från Google Play Store som vi just laddade ner. Under installationen kan vi få en säkerhetsvarning. Vi säger ja till allt och vi går vidare.

Klar, vi har redan Google Play-butiken installerad på vår Android.

Så här installerar du Google Play från PC

Om vi ​​inte har WiFi eller inte vill spendera data kan vi också göra samma process från datorn.

 • Vi laddar ner motsvarande APK från APK Mirror.
 • Vi aktiverar installationen av applikationer från okända källor i terminalen.
 • Vi ansluter enheten till datorn via USB.
 • Vi kopierar APK-filen till telefonen.
 • Vi öppnar en filhanterare. Vi hittar mappen där vi har lämnat APK-filen och kör installationen.

Problem i Google Play Butik?

Google Services ramverk är en tjänst som gör att Google Play kan kommunicera med de applikationer som vi har installerat på telefonen och söka efter uppdateringar etc. Om vi ​​har problem i butiken eller inte får uppdateringar är det möjligt att vissa av dessa tjänster har slutat fungera.

För att lösa den här typen av problem vi kan göra en cache-rensning, både från "Google Play Store" och "Google Play Services".

 • Vi ska "Inställningar -> Program”I telefonens inställningsmeny.
 • Vi letar efter ”Google Play Butik”Och klicka på den.
 • Vi går till "Lagring" och väljer "Rensa cache”.
 • Vi upprepar samma process med ”Google Play-tjänster”.

Och det är allt för idag. Varje kommentar eller fråga, som alltid, ses i kommentarfältet!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.