Materialöarna: Bakgrundsbilder som ändras beroende på tid på dagen

Materialöarna är en app för Android som låter oss ställa in "live" bakgrundsbilder, som kallas rörande backgrundsbilder. Den här typen av tapeter kännetecknas av att innehålla animationer eller förändras enligt vissa mönster. I ansökan som berör oss idag, Materialöarna, kommer vi att ha ett urval av vackra illustrationer av öar, vilka ändras beroende på tid på dagen där vi befinner oss.

Materialöarna är 100% materialdesign

Materialdesign är en designstil som presenterades av Google vid konferensen Google I / O 2014. Utvecklad av chilenaren Matias Duarte, den här nya designen har blivit en trend både på Android och på andra plattformar, och det blir allt vanligare att se den integrerad i en mängd appar och webbplatser. Mer än en specifik typ av design, är Material Designs baserad på en filosofi eller ett koncept, i vilket ordning, minimalism och färger. Och materiella öar omfamnar honom tills de går samman med honom. Vill du se några exempel?

Appen har utvecklats av designernJenny hanneloch har olika typer av "föränderliga" öar som försöker fånga olika naturliga miljöer: skogar, öknar, vulkaner och till och med en stad, som finns i små flytande delar.

Tack vare sin minimalistiska och tydliga design är förändringarna mellan bakgrundsbilder extremt trevliga och ger en touch av elegans till vår enhet som vi inte lätt kunde uppnå med andra mer utsmyckade och pråliga tapeter. Kom ihåg att Material Design är nyckeln.

Material Islands är en gratis applikation för Android, väger 6,1 MB och har mer än 200 000 nedladdningar. Det har en poäng på 4.4 på Google Play, och sanningen är att den inte förtjänar mindre. Om du vill prova måste du bara klicka på följande länk:

Ladda ner QR-kod Material Islands ™ - Semi-live tapeter Utvecklare: Jenny Hanell Pris: Gratis

Andra materialdesignbaserade tapetappar

Om du gillar de rena och tydliga designen av Material Design är du välkommen att prova någon av följande appar:

Ladda ner QR-kod Bakgrund: Bakgrundsbildare Utvecklare: Backdrops Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Wallrox Wallpapers 🔥 Utvecklare: Double A Studio Pris: Gratis Ladda ner QR-Code Material Wallpapers Utvecklare: ERC Software Pris: Gratis

Vad tycker du om Material Islands? Har du försökt? Strand eller berg? För detta och andra relaterade ämnen, tveka inte att ge dig själv en volt för kommentarrutan.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.