Låst lokal användare - The Happy Android

Den lokala användaren av en dator har utestängts för att ha angett fel lösenord för många gånger.

Logga in på den berörda datorn med en annan användare för att låsa upp den. Den här användaren måste ha administratörsbehörighet.

När du är inloggad måste du gå till «Hem-> Team»Och genom att högerklicka välj«Hantera«.

Den «Laghantering«. Gå till "Datorhantering (lokal) -> Lokala användare och grupper-> Användare«.

Välj den blockerade användaren med höger musknapp och välj «Välj lösenord ...»

När du har ändrat lösenordet låses användaren upp och det nya lösenordet tilldelas.

Lås upp en lokal användare på distans

Du kan utföra samma uppgift från en annan dator om det är det i samma nätverk och du har en användare administratör av den berörda utrustningen.

Det räcker att du utför samma process («Hem-> Team-> Hantera ») men den här gången från din dator. I det här fallet, när lagledaren är öppen, gå till «Åtgärd-> Anslut till en annan dator ...«.

Skriv namnet på den drabbade datorn och tryck på «Att acceptera«.

För närvarande kan systemet be dig om användaruppgifter för administratör (om användaren som du har loggat in på din dator är en användare utan behörighet), ange autentiseringsuppgifterna och du kommer se hur du nu har möjlighet att hantera den drabbade datorn i fjärrkontrollen.

Fortsätt för att låsa upp («Datoradministration (xxxx) -> Lokala användare och grupper-> Användare»Och välj«Välj lösenord»Om den blockerade användaren).

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found