Vernee Mix 2: Mi Mix 2-klonen med dubbel bakre kamera och 4200mAh

Xiaomi Mi Mix 2 orsakar en känsla och med goda skäl. Detta är förmodligen en av de bästa 4 eller 5 telefonerna där ute idag, och det finns inte många som klarar det. Vernee Mix 2 är vad vi kan kalla en "klon" av Xiaomi Mi Mix 2, och sanningen är att det inte alls är dåligt om det vi letar efter är en smartphone med liknande design, anständiga funktioner och ett mycket billigare pris.

Vernee Mix 2 i analys: den bästa klonen av Xiaomi Mi Mix 2?

I dagens granskning tittar vi på Vernee Mix 2, en mellantelefon med premiumdesign, bra batteri och en liten överraskning i form av en dubbel bakre kamera –Det enda som Xiaomi-modellen skulle ha saknat för att ytterligare förödmjuka resten av sina konkurrenter i år.

Design och display

Den mest slående delen av Vernee Mix 2-designen är utan tvekan dess oändliga skärm. Skärmkvoten är 93,07%, presenterar en Full HD + -upplösning (2160 x 1080p, 18: 9) och en storlek på 6 tum.

För praktiska ändamål, även om det är en medelstor smartphone, liknar den mer en klassisk 5,5-tums telefon, eftersom den praktiska frånvaron av ramar gör det möjligt att få mer skärm i samma fysiska utrymme.

När det gäller resten av designen hittar vi en finish med metallkanter och hölje av polerat glas som ger terminalen en riktigt elegant touch. Fingeravtrycksdetektorn, hur kan det vara annars, finns på baksidan av Mix 2.

Kort sagt, en klon av Xiaomi Mi Mix 2 ganska framgångsrik i det estetiska avsnittet.

Kraft och prestanda

När det gäller hårdvaran i Vernee Mix 2 presenterar terminalen en CPU MTK6757CD (Helio P25) oktakärna vid 2,5 GHz, Mali T880 GPU, 4 GB RAM Y 64 GB intern lagring (kan utökas upp till 128 GB med kort). Den har Android 7.0.

På prestandanivå kan vi säga att vi befinner oss i tabellens övre mittområde, med en enhet som kan hantera tunga appar och spel på ett stabilt sätt och med en användarupplevelse som borde vara bland de bästa i mitten -räckvidd. Vi pratar inte om en titan, men det är verkligen en hårdvara att tänka på.

Kamera och batteri

I den konstnärliga delen hittar vi Den första SONY IMX 258 13MP dubbla bakre kameran som ingår i en Vernee-terminal. En fantastisk kamera med 2 13 megapixellinser, F2.0-bländare, vidvinkel och optisk stabilisator (OIS). På framsidan har vi å andra sidan en 8MP selfie-kamera med läge skönhet.

En annan av de "heta" punkterna i denna Vernee Mix 2 är dess batteri. Terminalen har en 4200mAh effektreserv med snabb laddning. En siffra som, även om den är hög, tjänar till att bättre motstå konsumtionen av en skärm som är lika stor som den här Mix 2.

Normalt har terminaler med en oändlig skärm vanligtvis inte ett så kraftfullt batteri, så i den meningen är det en fördel.

Andra funktioner

Denna smartphone har en 2G-anslutning: GSM 850/900/1800 / 1900MHz, 3G: WCDMA 900 / 2100MHz och 4G: FDD-LTE 800/900/1800/2100 / 2600MHz.

Dessutom har den Dual SIM (nano + nano), micro USB-port, Bluetooth 4.0-anslutning, GPS, omgivande ljussensor, E-kompass, tyngdkraftssensor, gyroskop och närhetssensor. Den har en vikt på 205gr. Och mått på 15,78 x 5,77 x 0,82 cm.

Pris och tillgänglighet

De Vernee Mix 2 är redan i fasen före försäljning, och under 9 och 15 oktober kan erhållas av 169,99 $, cirka 144 euro att byta, på GearBest. Från och med det datumet kommer dess officiella pris att vara $ 219,99 (ca € 187).

Sanningen är att av alla "ramlösa" smartphones som hittills har kommit ut är det en av de mest balanserade, både vad gäller pris och kvalitet. Det utan att ta hänsyn till designen som emulerar den stora Xiaomi Mi Mix 2, en faktor som för många användare säkert kommer att vara ett viktigt plus.

GearBest | Köp Vernee Mix 2

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found