UMIDIGI S2 Pro i analys, mobil med 6 GB RAM, 128 GB och 5100 mAh

UMIDIGI, tidigare bara känt som UMI, är ett varumärke som alltid har flyttat med stor lätthet i det mer premium mellanklassen. Utan att utesluta några mer tillgängliga förslag är sanningen att det är en tillverkare som dominerar som få andra att "ge mer för mindre. De UMIDIGI S2 Pro det är den senaste uppfinningen av företaget att leverera en konsekvent terminal med massor av muskler.

Analys av UMIDIGI S2 Pro, "hardcore" -versionen av UMIDIGI S2

UMIDIGI S2 Pro är hypervitaminversionen av UMIDIGI S2, med en ökning av kraften när det gäller RAM, processor och lagringsutrymme. Även kameran har optimerats och levererat en enhet som kan möta andra utstående terminaler i det nuvarande medelhöga intervallet, som den nya Oukitel Mix 2 eller Vernee Mars Pro.

Design och display

När det gäller skärmen erbjuder Pro-versionen av UMIDIGI S2 en väsentlig förbättring vad gäller kvalitet. Medan man fortfarande behåller de 6 tum i storlek utökas upplösningen till 2160x1080p (Full HD +).

Skyddad av en Corning Gorilla Glass 4, displayen, tillverkad av SHARP, erbjuder ett bildförhållande på 18: 9. Detta gör att vi kan innehålla en 6-tums skärm i det utrymme som en vanlig 5,5-tums smartphone skulle uppta. Eller vad har varit detsamma, ett förhållande av skärm-till-kropp 90% (procent av skärmen i förhållande till terminalens kropp).

//youtu.be/OenZA3k5TBw

En annan av höjdpunkterna när det gäller terminalens tillverkning är dess skyddsteknik med en nano-beläggning som skyddar enheten från stänk, vatten och damm.

Kraft och prestanda

När vi går in i S2 Pro-kroppen hittar vi mer än tillfredsställande rotting. Å ena sidan har vi en processor Helio P25 Octa Core körs på 2,6 GHz, 6 GB RAM-minne Y128 GB intern lagring expanderbar! Någon korrigerar mig om inte, men jag tror att det är den första smarttelefonen med så mycket internt utrymme som vi kan hitta i prisklassen för ett mellanklass. Mycket liten konkurrens i detta avseende.

Å andra sidan fungerar systemet under Android 7.0, och i allmänna termer kan vi säga att det är en mobil med mycket muskler. En av de bästa Mediatek SoC: erna tillsammans med ett djärvt RAM-minne som levererar en av de bästa upplevelserna på flytande och exekveringsnivå för användare som gillar denna typ av terminaler av asiatiskt ursprung.

Kamera och batteri

UMIDIGI S2 Pro-kameran väljer en trippel lins. En 13,0 MP + 5,0 MP dubbel bakre kamera med blixt och autofokusoch en kraftfull 16.0MP främre kamera vilket alltid uppskattas för älskare av selfies.

När det gäller batteriet hittar vi imponerande 5100 mAh. En mycket svår autonomi att matcha och ljusår före alla sina konkurrenter. Normalt är nackdelen med att sätta i så stora batterier att terminalens vikt ökar avsevärt, men detta är en bieffekt som vi inte ser i S2 Pro. Den nya UMIDIGI-telefonen förblir överraskande 188g. Hur gjorde de det?

Andra funktioner

UMIDIGI S2 Pro har en USB Type-C-port, Bluetooth 4.0, micro SD-kortplats och Dual SIM (Nano + Nano). Dessutom stöder den FDD-LTE, GSM, WCDMA (2G / 3G / 4G) och WiFi 802.11a / b / g / n-nätverk.

Pris och tillgänglighet

Den nya UMIDIGI S2 Pro är redan i förförsäljningsfasen, och Det har ett pris på $ 299,99, cirka 255 euro att ändra, på GearBest. En terminal för älskare av det mest exklusiva mellanområdet för tillfället.

Man bör komma ihåg det UMIDIGI S2 har också en mer ekonomisk modell, med 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme och en 1440x720p skärm, tillgänglig till ett pris av $ 185,99, cirka 158 euro att ändra.

I vilket fall som helst en hel terminal att ta hänsyn till, och en säker satsning för UMIDIGI att möta ett 2018 som är mer intressant än någonsin. För min del sitter jag utan tvekan kvar med det otroligt lösa batteriet och den reducerade vikten som tillverkaren har lyckats passa in i - utan att glömma 6 GB RAM och 128 GB internt utrymme, vilket är en riktig behandling.

GearBest | Köp UMIDIGI S2 Pro

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found