Ladda upp upp till 50 000 gratis låtar till molnet och lyssna på dem i streaming

Har du tänkt på att förvara all din diskografi i molnet så att du kan lyssna på det senare strömmar från vilken enhet som helst? I mitt fall kopierar jag alltid mappar med låtar från en plats till en annan: från PC till mobil, från mobil till bärbar dator etc. Och om jag byter min smartphone, tre fjärdedelar av samma sak. Finns det inte ett mer praktiskt sätt att hantera allt detta?

Ladda upp upp till 50 000 låtar till Google Play Musik och lyssna på dem i streaming och utan att betala en euro

Det finns flera musikplattformar som låter oss ladda upp våra egna låtar för att lyssna på streaming var som helst. iTunes Match låter oss ladda upp upp till 100 000 låtar för 9,99 euro per månad, och Amazon Music erbjuder oss 250 låtar gratis. Men den som verkligen tar kakan är Google Play Musik: upp till 50 000 låtar helt gratis. Inget fusk eller kartong.

Vi laddar upp musiken som vi har lagrat på vår dator och vi kommer att ha den tillgänglig för streaming från alla enheter med internetanslutning. Hur fungerar det exakt?

Hur laddar jag upp låtar till Google Play Musik

För att ladda upp vår musik till Google Play Musik inget behov av att prenumerera eller betala på plattformen. Vid en viss tidpunkt kommer den att be oss om kreditkortsnumret för att verifiera vårt ursprungsland (även om vi inte betalar något för tjänsten), men vi kan också undvika det.

Stegen att följa är följande:

  • Vi får åtkomst Google Play Musik från webbläsaren på vår dator.
  • De kommer att erbjuda oss möjligheten att prenumerera mot en mindre avgift. Vi väljer "Nej tack"Y"Nästa”.
  • Därefter ber den oss att ange ett kreditkortsnummer. Oroa dig inte! Vi kan lösa detta genom att lägga till ett Paypal-konto (om vi känner oss säkrare). Det är mer, om vi har en viss balans i Google Play vi behöver inte ens göra detta (du kan se hur du får en balans på Google Play gratis HÄR).
  • I nästa fönster väljer vi "Installera Google Play Musik" för att installera webbplugin.
  • Vi väljer "Lägg till en mapp”Eller så drar vi mappen som innehåller vår musik till webbläsaren.
  • Vi väntar på att låtarna ska laddas upp och det är det!

Härifrån kan vi lyssna på all vår musik från vilken enhet som Google Play Music-appen är installerad på, antingen från vår terminal Android eller iPhone / iPad, och även från datorns webbläsare om vi har webbpluggen installerad.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.