"Calculator: The Game", kalkylatorspelet - The Happy Android

Lite matte gör aldrig ont. Hur, ett inlägg om matematik? Nej, jag är inte så galen! Eller kanske ja? Sanningen är att matematiska problem kan vara en riktig huvudvärk när det gäller läxor eller arbete, och de blir en riktig platta på våra huvuden. När siffrorna blir till ett spel och en utmaning för vårt sinne, saker förändras och kan till och med bli beroendeframkallande. Försiktig!

Miniräknare: spelet, säg hej till räknaren!

Den mest veteranen på den säkra platsen som fortfarande minns "Cifras y letras", den mytiska spanska tv-tävlingen som sändes på La 2 vid lunchtid, tillbaka på 90-talet.

Miniräknare: spelet (“Miniräknare: spelet " en español) är ett gratis spel för Android som har lite av samma kärna som det ovan nämnda TV-programmet: siffror vi måste spela med (lägg till / subtrahera / multiplicera / dela) för att få det önskade resultatet.

Spelmekanik: dunks kan också vara kul

I miniräknare använder vi en miniräknare som ett spelverktyg. I grund och botten är reglerna riktigt enkla:

  • Få det angivna resultatet.
  • Vi kan inte överskrida den maximala rörelsegränsen.

För varje beräkning kommer vi att ha vissa nummer och operationer med vilken vi måste spela tills vi får det angivna numret. I slutändan är spelet mer ett pussel än någonting annat, eftersom kunskapen som krävs i matematik är minimal. Nyckeln är att hitta vägen till ditt mål.

Ett engagerande matematikpussel

Även om det i utseende kan verka som ett enkelt spel, Miniräknare: spelet det kan bli ett beroendeframkallande spel som få andra. Detta får hjälp av en måttlig men ständigt växande nivå, trevliga ljudeffekter och Clicky, spelets älskade husdjur. Dessutom har den en riktigt bra spansk översättning.

Ladda ner QR-kalkylator: Spelutvecklaren: Enkelt maskinpris: Gratis

Om du gillar pussel och vill prova något nytt och se hur långt du kan gå med dina privilegierade sinnen, tveka inte att titta på Miniräknare: spelet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found