HBUDS H1 Bluetooth-hörlurar: komfort med versaler

Marknaden för Bluetooth-hörlurar har expanderat exponentiellt det senaste året. Detta gör det allt svårare att hitta ett värdefullt par, åtminstone om vi vill ge sådana som erbjuder bra valuta för pengarna.

HBUDS H1, hörlurar som vid första anblicken kan verka som en annan i gänget, är faktiskt det bästa jag någonsin har haft tills nu. Fortsätt med att säga att detta är det femte paret som jag har använt, och att en av de egenskaper som jag värdesätter mest i in-ear-hörlurar är konsistensen i greppet.

HBUDS H1 i granskning, trådlösa hörlurar med funktionell design och bra grepp

Tillverkaren är stolt över att kunna säga att deras H1-modeller är bekväma och stabila, och det verkar som att den här gången inte säljer oss en tut. Kroken som håller dem bakom örat är gjord av ett lätt gummi med en naturlig krökning, utan vinklar eller kanter i sin design som sitter fast här och där, vilket gör dessa HBUDS till en riktig glädje att bära.

Hörlurarna kommer förpackade i ett noggrant och komplett förpackning, där vi förutom tre par silikonöronplattor också hittar två andra par tillverkade i minneskum - «minneskum» -, något ovanligt i sin prisklass. Dess design är mer försiktig än för många av sina konkurrenter, plasten och gummit är av kvalitet, och en kromeffekt har lagts till som ger mer klass till detta tillbehör.

Volym- och navigeringsknapparna sitter högst upp på högra öronsnäckan och väljer att lämna ström- och pausknappen åt sidan. Det är viktigt att markera detta, eftersom om den här modellen inte passar vårt öra kan vi pausa uppspelningen eller stänga av dem oavsiktligt genom att trycka tillbaka högtalaren på plats.

Tekniska specifikationer

Dessa Bluetooth-hörlurar har IPX7-certifiering, kan sänkas ner under vattnet och kommer att kunna motstå svettan från heroiska sessioner i gymmet utan problem tack vare Nano-beläggning vattentät teknik. De har funktionen av fria händer,Vi kan också ansluta den till vår smartwatch och till och med två mobiler samtidigt. Det erbjuder oss teknik APT-X (premium audio codec utvecklat av Qualcomm) och CVC 6.0 för att få ut det mesta av vår musik och en sömlös parning för både Android och IOS.

  • Bluetooth 4.1
  • Laddningstid: 1,5 timmar
  • Genomsnittlig batteritid: 9 timmar
  • Batteri: 110mAh
  • Räckvidd: 10 meter
  • Vikt: 99,8 gram
  • Mått: 14 x 4 x 8 cm
  • Finns i 5 färger: svart, vit, blå, orange eller lila.

Bluetooth kommer inte att svika dig mitt i din rutin

Jag har letat efter ett par trådlösa in-ear-hjälmar under lång tid. Detta kan verka lite slumpmässig och ohjälpsam information för de flesta av våra läsare, men det finns två faktorer som andra sporter delar och är avgörande när de väljer de perfekta hörlurarna: grepp och motstånd mot kyla eller / och vatten.

På isen övas hastighet, plötsliga riktningsförändringar, några hopp och många fall; under inga av dessa omständigheter har HBUDS flyttat en enda millimeter. Säger någon som är uttråkad av att behöva justera högtalaren varje minut även när jag använder dem för att gå. Jag hade otur att bli född med floppiga öron i broskavsnittet, ja, som viks som ett papper; men nu kan jag säga att H1 är det mirakel som jag redan ansåg omöjligt. Inte bara stanna på plats, utan snarare kroken som håller dem mot öratotroligt ergonomisk, så mycket att det inte finns några spår av den kvarvarande smärtan som andra accessoarer i stilen orsakar mig efter att ha använt dem i timmar.

Ljudkvaliteten är korrekt och brusreduceringen är överlägsen vad jag har hittat i andra typer av hörlurar. Musiken på isbanan har ibland en dånande volym, och med dessa in-ear har jag inte behövt tillgripa det klassiska decibelkriget mellan mina hjälmar och utsidan.

Motståndskraftig mot kyla och regn

Kylan träffar ibland dessa trådlösa prylar - några av paren jag har försökt börjar misslyckas inom några minuter efter att jag träffat domstolen. Detta är inte fallet med HBUDS H1, som visar exceptionell prestanda utan en enda klippning i timmar. Kom ihåg att de atmosfäriska förhållandena i ett ispalats, 5-10 grader och hög luftfuktighet, liknar det som någon skulle tycka springa eller cykla på vintern, vilket gör dem till ett headset som du kan använda även på regniga dagar utan rädsla för att ta slut på de teman som motiverar dig att gå lite längre.

HBUDS H1De finns på Amazon.com för mycket intressanta 22,98 euro, ett mer än överkomligt pris för en snygg och konsekvent hörlurar som få andra.

Amazon | Köp HBUDS H1-hörlurar

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found