De 10 bästa apparna för din Android Wear OS-smartklocka

Några av de bästa smartklockorna använder Wear OS. Detta operativsystem, tidigare känt som Android Wear, har många applikationer för att utnyttja möjligheterna med vår smarta klocka. Idag granskar vi några av de mest intressanta och väsentliga.

Appar för att kontrollera vår fysiska aktivitet och hälsa, att organisera oss, kommunicera och till och med att underhålla oss själva ett tag. Många av dessa applikationer är fortfarande beroende av en "systerapp" installerad på mobilen, men vissa fungerar redan helt självständigt. Och bäst av allt, många av dessa applikationer har fått anmärkningsvärda förbättringar med produktionen av Android Wear 2.0 förra året. Vilket är att uppskatta.

De 10 bästa apparna för din Android-smartklocka 2018

Till skillnad från vad vi först kunde se, smartwatch-appar de visar oss inte längre bara några meddelanden på skärm. Nu har saker och ting utvecklats mycket, och vi kan hitta små juveler som dessa.

Google Pay

Betalningar från smartwatchen? Korrekt! Google Pay har också en version som är kompatibel med smarta klockor. Det gör det möjligt att göra betalningar via NFC och tjänar också till att lagra biljetter och transportbiljetter. En viktig applikation om du redan är van vid att betala med din mobil och vill gå till nästa steg.

Ladda ner QR-kod Google Pay: betala i tusentals butiker, webbplatser och appar Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Glida

Om du någonsin har drömt om ringa videosamtal från din smartwatchFuturistiskt, du måste prova Glide. Vi måste para ihop den med mobilappen, men när de är synkroniserade kan vi ta emot och visa videomeddelanden direkt på klockan.

Om vår smartwatch har en mikrofon eller kamera kan vi också spela in ljud- eller videokonferensinspelningar från handleden.

Ladda ner QR-kod Glide - Videochat Messenger Utvecklare: Glide Price: Gratis

Använd ljudinspelare

Vi går från video till ljud. Om du någonsin har behövt spela in en konversation eller ta mentala anteckningar uttryckligen är det appen vi behöver. Fullt kompatibel med Wear OS, Wear Audio Recorder tillåter oss gör ljudinspelningar direkt från vår smarta klocka Android.

Ladda ner QR-kod Wear Audio Recorder Utvecklare: BinomV Pris: Gratis

Telegram

¿Och hur är det med kuriren?? Här bör jättar som WhatsApp lära sig av andra företag som Telegram. Detta gör att du kan skicka snabbmeddelanden, klistermärken, kontrollera vår chatthistorik, skapa grupper och mer. Vad mer kan vi be om? Dessutom har Telegram en uppdaterad version för Android Wear 2.0.

Ladda ner QR-kod Telegram Utvecklare: Telegram FZ-LLC Pris: Gratis

Wear Store för Wear Apps

Ett annat program som inte kan saknas från vår enhet är detta. Om vi ​​har en smartklocka ser vi att det är svårt att navigera i Wear OS app store med viss funktionalitet. Wear Store är en app från tredje part som låter oss ladda ner appar mycket lättare. Den enda nackdelen är att det inte är på spanska än, men det är perfekt att hålla dig uppdaterad och upptäcka nya appar för vår smarta klocka.

Ladda ner QR-kod Wear Store för Wear Apps-utvecklare: GoKo Price: Gratis

Strava

Strava är ett intressant alternativ till Google Fit som har mer än 10 miljoner nedladdningar och en otrolig 4,5 stjärnor i Play Store. Fungerar som en fristående app på Android Wear 2.0 och det hjälper oss att hålla koll på vår sportaktivitet (racing, cykling, etc.) på smartwatchen.

Det bästa om vi vill gå ut och göra lite sport och vi är trötta på att ha med oss ​​mobilen för att kunna samla aktivitetsrekord.

Ladda ner Strava GPS QR-kod: Racing and Cycling Utvecklare: Strava Inc. Pris: Gratis

Infinity Loop

Om du redan har provat Infinity Loop i sin mobilversion måste du titta på det här beroendeframkallande logikpusslet på Android Wear. Vissa smartwatch-apparater lider av brist på utrymme på enhetens framsida, men Infinity Loop passar räkningen. Fantastiskt att testa vårt sinne under de döda tiderna.

Ladda ner QR-kod Infinity Loop ® Utvecklare: InfinityGames.io Pris: Gratis

Lifesum

Lifesum är en hälso- och hälsoapp som hjälper oss att kontrollera maten och vattnet vi dricker hela dagen. Vi måste bara ställa in våra mål och Lifesum hjälper oss att hålla reda på de kcals vi konsumerar. Den innehåller också några tips och övningar för det dagliga livet.

Ladda ner QR-kod Lifesum: Recept för att gå ner i vikt och få hälsa Utvecklare: Lifesum Pris: Gratis

IFTTT

Appens namn kommer från engelska "If This Then That" (IFTTT), och betyder något som "Om detta händer, gör det här". I grund och botten är det ett programmeringsverktyg som låter oss konfigurera vissa villkor eller uppgifter som planeras på vår smartwatch.

Vi kan till exempel berätta att när vi tar ett foto från klockans kamera, skickar du en kopia till mobilen (eller vice versa). Kort sagt, en automatiseringsapp som vi kan dra stor nytta av om vi vet vad vi letar efter. Kompatibel med mer än 600 applikationer för Android, Google Home och Alexa.

Ladda ner QR-kod IFTTT Utvecklare: IFTTT, Inc Pris: Gratis

Google Keep

Keep är en av de bästa apparna för anteckningar. När vi har synkroniserat det med vårt Google-konto kan vi komma åt alla dessa listor och påminnelser direkt från vår klocka. Perfekt för att göra en inköpslista och inte ständigt behöva ta ut din mobil eller häfte i snabbköpet varannan var tredje.

Ladda ner QR-kod Google Keep: anteckningar och listor Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Ärade nämnandet: Google Maps

Vi kan inte stänga denna topp utan att nämna en av de mest populära och praktiska mobilapplikationerna genom tiderna. Med Maps har vi tillgång från klockan till kartor, GPS-position i realtid, rutter och all slags information för att flytta från en plats till en annan.

Applikationen ber om en hel del behörigheter, även om den är väldigt lätt - den väger knappt 27 MB - och kommer från en pålitlig källa, vilket borde vara mer än tillräckligt för att prova och uppdatera vår smartwatch med en app av sådan kaliber.

Ladda ner QR-kodkartor - Navigering och kollektivtrafikutvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Slutligen vill jag nämna att det också finns versioner för Android Wear av andra riktigt populära appar, t.ex. Uber, Tinder, Shazam, Sleep as Android, Google Slides (för att göra presentationer) och många andra. Vilken bor du hos?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found