Android-teman: Dragon Ball Super Broly - Anpassa din mobil!

Förra veckan släpptes den första officiella trailern för nästa Dragon Ball-film, “Dragon Ball Super: Broly”. Det är bara ursäkten jag behövde för att förbereda ett nytt inlägg på "Anpassa din mobil!" tillägnad vår favorit manga. Det finns fortfarande 5 månader till dess det släpptes i Japan, så låt oss arbeta med den "hype" lite efter lite.

Som vanligt i alla teman för Android som jag förbereder i det här avsnittet är det inte nödvändigt att ha rootbehörigheter, och alla appar och widgets är gratis. Med det sagt, om du vill anpassa din surfplatta eller telefon med den nya Goku och Vegeta-filmen för 2018, måste du bara följa instruktionerna som jag lämnar nedan.

Anpassa din Android med temat "Dragon Ball Super: Broly"

Detta exempel som du ser ovan motsvarar ovan nämnda anpassningsfråga. Allt kretsar kring färgerna grön och blå, vilket innebär att vi å ena sidan har modifierat de ursprungliga färgerna på reklamaffischen så att de passar bättre med den allmänna tonen i temat och vi har lagt in några gröna widgets. För ikonerna har jag valt en strålande design som påminner om Super Saiyan Blue-auren, och i det här fallet är den lyxig tillsammans med resten av elementen.

Launcher

Startprogrammet som används är Nova Launcher. Det är en mycket mångsidig launcher som gör att vi kan göra ett stort antal justeringar, och sanningen är att för den här typen av saker är det bra.

Som andra gånger är Nova konfigurerad med oändlig kubformad rullning, mörkt utseende och applåda som öppnas sveper upp från kajen.

Ikoner

Ikonpaketet som används är "Rutnätet”. Det är trevligt att du vet att det fortfarande finns bra ikoner som vi kan ladda ner gratis från Play Store. Det här är en av dem. Vissa ikoner, förresten, som också passar perfekt med typdesign synt åttiotalet.

Widgets

För detta ämne har vi använt två widgets.

  • Googles sökmotor: Denna widget finns i katalogen för Ocea för KWGT och ditt namn är "Pokémon 45”.
  • Dag, tid och batteri: Den här andra widgeten kommer också in i Oceas repertoar och kallas ”ocea-k 03”.

För att kunna använda Ocea för KWGT-widgetar är det nödvändigt att installera widget-redigeraren KWGT Kustom Widget Maker.

Tapet

Kampanjaffischen med den modifierade färgpaletten kan laddas ner direkt från HÄR.

Och slutligen, om du fortfarande inte har kunnat njuta av den ovannämnda trailern ...

Om du har några förslag på framtida teman, tveka inte att besöka kommentarområdet!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.