Hur man skapar GIF-filer på Android från foton och videor - The Happy Android

GIF-filer är mycket korta multimediafiler, något halvvägs mellan en bild och en video. De används alltmer som en slags utveckling av de klassiska uttryckssymbolerna och brukar ha en liten (eller stor) humoristisk belastning. Det finns några GIF (som den med den "dramatiska ekorren") som redan är en legend på Internet, och sanningen är att de inte är så svåra att göra. Ha bara en Android-telefon och ett par bilder eller video för att skapa vår egen GIF. I följande miniguide visar vi dig hur du skapar GIF-filer på Android från foton och video. Det kastas bort!

Hur man skapar GIF på Android med GIF Maker

För att skapa vår egen anpassade GIF använder vi GIF Maker, en gratis app utvecklad av Kajakstudio med ett intuitivt gränssnitt och mycket lätt att använda. Med denna applikation inte bara vi kan skapa GIF från foton och videor, men det låter oss också redigera alla GIF-värdar på GIPHY, vilket inte alls är dåligt.

Ladda ner QR-kod GIF Maker - GIF Developer Editor: Kayak Studio Pris: Gratis

Hur man skapar GIF från videor

Skapningsprocessen är väldigt enkel. Det första vi måste göra är att klicka på "Skapa ny"Och välj vilken typ av typsnitt vi vill använda, i det här fallet"Från video”. Vi letar efter videon som vi vill konvertera till GIF och vi hoppar direkt till redaktören.

Här kommer vi att se två indikatorer, "Start"Y"Slutet”. Vi kan justera eller välja det klipp vi vill ha helt enkelt genom att redigera start- / slutpunkten, eller dra höger eller vänster marginal på tidslinjen med fingret. När skäret har justerats klickar du på "Apply".

Därefter kommer vi in ​​i redigeraren, varifrån vi kan lägg till filter i GIF, förstora / minska bildrutor per sekund, lägg till ramar, text, klistermärken eller klistra in bilder.

När allt är efter vår smak måste vi bara klicka på "Ha kvar"Eller"Dela med sig”Att spara en kopia eller sprida den på våra sociala nätverk.

Hur man gör GIF-bilder från foton

I händelse av att vi vill skapa en GIF från en serie foton processen varierar inte mycket:

  • Klicka på "på huvudskärmenSkapa ny”.
  • Vi väljer "Från bilder"Eller"Från kameran”(Om vi ​​vill skapa GIF som tar ett par bilder just nu).
  • När de bilder som vi ska använda för GIF har markerats klickar du på "Nästa”.
  • Nu kommer vi in ​​i GIF-redigeraren: härifrån kan vi justera varaktigheten för varje bild (klocksymbol) förutom att lägga till filter, ramar, text, klistermärken och mer.

  • När vi väl har allt som vi vill behöver vi bara välja "Ha kvar"Eller"Dela med sig”.

Som du ser GIF Maker är en mycket enkel applikation som erbjuder många möjligheter och anpassningsdetaljer. Du kan be om lite mer för ett verktyg av den här typen: att det gör vad det lovar och att det gör det bra.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found