Chuwi Surbook Mini i recension, det prisvärda alternativet till Surface Pro

Jag lyckades äntligen få en Chuwi Surbook Mini. Detta är den reducerade versionen av Chuwi Surbook, en 2-i-1-surfplatta med Windows inspirerad av det fantastiska Microsoft Surface Pro. Den stora attraktionen för Surbook Mini är dess otroliga pris, vilket motsvarar ungefär en tredjedel av vad en surfplatta från Bill Gates företag kostar. Men frågan är, är det värt det?

I dagens granskning tittar vi på Chuwi Surbook Mini, en 2-i-1-surfplatta med en Intel-processor, 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme. En perfekt enhet för att läsa serier, surfa, titta på film och för övrigt få ut det mesta av kontorsautomationsverktygen som erbjuds av ett system som Windows 10. Låt oss gå!

Chuwi Surbook Mini, fantastisk design och byggd med en skärm som passar

Chuwi Surbook Mini är en surfplatta med medelklassfunktioner, men med några premiumaspekter som gör den ganska välsmakande. Bra byggnad, smidig prestanda i de flesta fall och en skärm som ser särskilt bra ut.

Design och display

Miniversionen av Chuwi Surbook är utrustad med en pekskärm LCD 10,8 tum med Full HD-upplösning (1920 x 1280p). En skärm som ser särskilt bra ut ansikte mot ansikte, med anmärkningsvärd ljusstyrka och kontraster.

När det gäller design är detta Chuwis försök att följa i kölvattnet av Surface Pro. Även om det fortfarande är en inspirerad kopia är sanningen att finish och material som används är bäst som vi kan se idag.

Den har en tangentbordsanslutning och har en helt metallisk aluminiumkropp med ett justerbart stödstativ som motstår vind och tidvatten. Utan tvekan en av höjdpunkterna i denna intressanta surfplatta.

Kraft och prestanda

När det gäller hårdvara har Chuwi Surbook Mini en processor Intel Celeron N3450 Quad Core som når 2,2 GHz, 4 GB RAM-minne, 64 GB intern lagring utbyggbart via SD-kort och Windows 10 aktiverat som standard.

Vi kommer inte att få prestandanivån för en Surface Pro 4, för att ta ett exempel så direkt som möjligt, men det är mest bekvämt för dem som letar efter en enhet som erbjuder viss säkerhet och rörlighet under en stram budget.

Jag har använt Surbook Mini i nästan två veckor och hittills har det inte gett mig något problem. Jag kan navigera Windows fritt utan fördröjningsproblem, surfa på internet, titta på videor och spela spel som inte kräver mycket fyrverkerier.

Den enda nackdelen som jag kunde lägga är dess beröringsfunktion, som inte är den mest förfinade vid sällsynta tillfällen och vid mycket specifika tider, men sanningen är att På prestandanivån erbjuder den allt vi kan begära från en mellanstor tablet PC.

Jag har också utfört flera tester av benchmarking, som har upptäckt att GPU: n för denna Surbook Mini fungerar på en mycket bra nivå. Jag lämnar några fångningar tagna från dig Catzilla 4K Y Novabench.

Portar och anslutningar

Chuwi Surbook Mini är utrustad med 2 USB 3.0-portar och en USB Type-C-port som fungerar både för att ladda enheten och för att sända ljud / video. Den har en 3,5 mm jackport för hörlurar, Dubbel WiFi, Bluetooth och kortplats för insättning av micro SD-kort.

Kamera och batteri

Tabletten har 2 2,0 MP-kameror, en på baksidan och en på framsidan. 8000 mAh-batteriet erbjuder enastående autonomi, som stöder mer än 4 timmars kontinuerlig videouppspelning och en beredskapslängd på mer än en vecka. Ett batteri som tillför en viss vikt till enheten, men som mer än kompenserar tack vare dess goda prestanda.

Yttrande och slutlig bedömning av Chuwi Surbook Mini

Om det Chuwi letade efter var att erbjuda ett billigt alternativ till Microsofts Surface Pro, har det verkligen träffat märket. Surbook Mini är en surfplatta som är ett nöje att hålla i dina händer, den har mycket bra material och erbjuder en perfekt mediumprestanda för vardagliga uppgifter. Dessutom har den tillbehör som tangentbordet och pennan, två mycket uppskattade komplement i denna typ av enhet. Om vi ​​har en reducerad budget är Surbook Mini ett alternativ att ta hänsyn till.

Pris och tillgänglighet

Chuwi Surbook Mini har för närvarande ett pris på 339 euro på Amazon.

Amazon | Köp Surbook Mini

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found