Vernee X i recension, en otrolig mellanklass med 6200mAh batteri

Den senaste toppen av sortimentet Vernee Det var redan ganska laddat när det gäller kraft. De Vernee Mars Pro Det har varit en av de trevligaste överraskningarna i mellanklassen tack vare dess 6 GB RAM och ett mer än balanserat pris. Nu, några dagar före slutet av 2017, har det asiatiska företaget precis presenterat en ny topp i sortimentet, the Vernee X.

Vernee X-recension: en kraftfull mellanklass-smartphone som få andra, stöds av ett 6200mAh superbatteri

Vernee X är en logisk utveckling av Mars Pro. Å ena sidan hittar vi en terminal med ett något högre pris -213 euro-, allt i utbyte mot att förbättra kamera, lagringsutrymme och batteri upp till några nivåer hyperboliska.

Display och layout

På framsidan av Vernee X upptäcker vi en 6-tums skärm med FullHD + -upplösning (2160x1080p), 2,5D böjt glas och ett bildförhållande på 18: 9, inramat i kroppen på en 5,5-tums terminal. För att få en "all screen" mobil som den här har det utan tvekan varit nödvändigt att ta bort den klassiska centrala fysiska knappen för att lämna mer utrymme för skärmen, som vanligt i denna typ av terminal.

Allt detta med en 3D-krökningsdesign för att ge en mer elegant touch till fodralet och slutlig finish på enheten. Den har måtten 15,95 x 7,60 x 0,98 cm och har en vikt på 199 gr.

Det är inte en design som vi skulle kunna klassificera som original, men den är effektiv och den har en kvalitetsskärm. För många människor är det mer än tillräckligt - särskilt i en miljö som är så konkurrenskraftig som mellanklassen.

Kraft och prestanda

Om vi ​​går in i tarmen på denna Vernee X ser vi att den har en processor Helio P23 Octa Core 64-bitars körning på 2,0 GHz, med en ARM Mali-G71 MP2 GPU, 6 GB RAM-minne Y 128 GB intern lagring. Allt detta under överinseende av Android 7.1.

Med den här processorn och den här stora mängden RAM kommer vi säkert att kunna njuta av bra prestanda, men där den verkligen sticker ut är dess lagringskapacitet. Det är fortfarande inte vanligt att se telefoner med 128 GB interna minnen, och det verkar som om Vernee har velat få uppmärksamhet genom att montera en terminal med tillräckligt med utrymme för att lagra foton och videor i full hastighet. Vad räcker inte för oss? Inga problem, den har också en SD-kortplats.

Kamera och batteri

Kameran är en annan styrka hos Vernee X. På baksidan har tillverkaren valt en 16.0MP + 5.0MP dubbelt objektiv med bländare F / 2.0, PDAF och en fokustid på bara 0,03 sekunder för porträtt. Den främre kameran kommer också dubbel, med en dubbel för selfies av 13,0 MP + 5,0 MP med de vanliga skönhetslägena för sista minuten-touch-ups.

Autonomi är förmodligen det stora esset i ärmen på denna Vernee X. Ett kraftfullt 6200mAh batteri, som pulveriserar 3500 mAh för Vernee Mars Pro, eller 3300 mAh för Vernee M5, företagets 2 senaste modeller.

//youtu.be/8If_tV-Hi8Q

Från Vernee lovar de 620 timmar i beredskap och upp till 3 dagars normal användning mellan laddning och laddning. Vi måste vänta på att se dess verkliga varaktighet - du vet att tillverkarna alltid tenderar att överdriva lite - men även om det "bara" varar i två och en halv dag kommer det redan att vara mycket längre än de flesta smartphones som fyller nuvarande telefonimarknaden.

Andra funktioner

När det gäller resten av funktionerna har Vernee X snabb laddningsfunktion, USB typ C, upplåsning genom ansiktsigenkänning,OTG Y Bluetooth 4.0.

Pris och tillgänglighet

Vernee X har just presenterats i samhället och Det kan nu köpas till ett pris av $ 249,99 -Om 213 euro att byta på GearBest.

Kort sagt, vi står inför en terminal som inte har sparat någonting: bra kamera, mycket RAM, massor av internt utrymme och ett riktigt odjurligt batteri. Utan tvekan en topp i sortimentet som kommer att ge mycket att prata om de närmaste månaderna.

GearBest | Köp Vernee X

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.