Android-teman: Deadpool - Anpassa din mobil! - The Happy Android

Deadpool Han är en av mina Marvel-favoritkaraktärer. Han är som en dålig Spider-Man med katanas och många vapen, Rob Liefelds favoritson. Annat än Cable, vem skulle kunna ogillar honom? Vår älskade legosoldat med stor mun avger alltid glädje vart han än går, och den här gången ska vi sätta honom på vår Android för att ge lite liv åt saken.

Alla widgets, ikoner och bakgrundsbilder som används för detta tema av Deadpool är 100% gratis, så att vem som helst kan replikera det på sin egen enhet med de varianter de vill ha.

Anpassa din Android med detta Deadpool-tema

Denna lilla GIF som vi ser ovan visar oss det tidigare nämnda Deadpool-temat för Android-telefoner. Det är en anpassning baserad på färgerna rött och svart, med ett par mörka widgets med elegant estetik.

Ikonpaket

Ikonerna som används i denna anpassning tillhör paketet «Rootjunky / Notiflux Icon Pack«. Det här paketet är endast kompatibelt med Nova Launcher och Apex Launcher, så vi måste använda en av dessa två bärraketer.

Ladda ner QR-kod Rootjunky / Notiflux Icon Pack Utvecklare: RootJunky.com Pris: Gratis

Launcher

Startprogrammet som valts för detta exempel är Nova Launcher, en av mina favoritdatorer för Android. Nova är konfigurerad med oändlig kubformad rullning, mörkt utseende och en applåda som öppnas genom att svepa upp från bryggan.

Ladda ner QR-kod Nova Launcher Utvecklare: TeslaCoil Software Pris: Gratis

Widgets

De två widgets som används för Deadpool-temat är följande:

  • Mörk google-sökning: Denna widget finns i katalogen för Ocea för KWGT och dess namn är "KWGT000015".
  • Datum och tid: Denna widget tillhör också Ocea för KWGT och kallas "Kustom 26".

För att kunna använda dessa widgets måste vi ha widget-redigeraren installerad på vår Android KWGT Kustom Widget Maker.

Tapet

Bakgrunden med massakern som gör kärlekens symbol finns i Zedges bakgrundsappinom kategorin «Underhållning«. Ett arkiv med en mängd bakgrunder av Marvel, DC superhjältar och andra seriefigurer.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found