Earth Online App: Live webbkameror från platser runt om i världen - The Happy Android

Total anslutning. Den verkliga Big Brother finns inte i romaner eller tv-program utan på nätet. En internetanslutning räcker för att kunna se igenom kikhålet på hundratals webbkameror var som helst på planeten. Vill du ta en titt och se vad som händer på platser som Australien, Boston, Ryssland, Schweiz, Japan eller Island?

Earth Online: hundratals offentliga webbkameror genom att klicka på en knapp från din mobil

Earth Online är en gratis app för Android ger tillgång till hundratals offentliga webbkameror från olika delar av världen. Ett gym i New York, en stad i Australien, ett grannskap i Chicago eller ett lyxigt hotell i Cancun, är bara några av de olika platserna som har sin motsvarande webbkamera och som har samlats in i denna intressanta app utvecklad av TmrApps.

Applikationen har bokstavligen hundratals webbkameror (vi har kommit att beräkna cirka 700), som vi kan konsultera helt enkelt genom att klicka på dess miniatyrbild. Om vi ​​vill ha en mer global vision, appen den har också en karta anger alla platser där det finns en kamera tillgänglig och en kategorisering efter typ av kamera (städer, landskap, interiörer, universitet etc.).

Var finns webbkamerorna?

De flesta webbkameror finns i Europa och USA, men det finns också kameror på olika platser i Asien, Australien eller till och med på Grönland. I Afrika är den enda webbkameran belägen i ett Windsurf-centrum på stranden i Hurghada, Egypten.

En av de mest intressanta punkterna är faktumet att kunna flytta kameran efter behag, en funktion som tyvärr fortfarande är under utveckling (även om den redan tillkännages, så vi föreställer oss att det inte tar lång tid att komma fram). När den publiceras kommer användargemenskapen säkert att veta hur man värdesätter det som det förtjänar.

Ladda ner Earth Online för Android

Under tiden fortsätter Earth Online att vara framgångsrikt på Google Play, med mer än 100 000 nedladdningar och en mycket positiv feedback på 4,4 stjärnor. Det har inbäddad reklam, men det är inte så irriterande.

Ladda ner QR-kod Earth Online: Live World webbkameror och kameror Utvecklare: TmrApps Pris: Gratis

En bra applikation att resa utan att lämna webbplatsen, även om det bara för ett ögonblick :)

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found