Oukitel U20 Plus i analys, den nya kungen av låg räckvidd

För mer än ett halvt år sedan började vi analysera smartphones i El Android Feliz, och en bra handfull mobiltelefoner har redan passerat genom vårt förstoringsglas. Vi granskar vanligtvis alltid terminaler som vi gillar, antingen för deras tekniska egenskaper eller för deras goda valuta för pengarna, vilket vanligtvis leder oss till att granska terminaler som rör sig mer än € 200, - Terminaler som till ett överkomligt pris kan erbjuda riktigt kraftfull prestanda och funktioner, som kan se från dig till dig på de bästa smartphonesna just nu.

Av denna anledning, när vi pratar om lågtelefoni, kan det för vissa verka som om vi talar om ”mindre” terminaler. ¿Om den inte har 4 GB RAM är det en dålig telefon? Det som ofta undgår oss är att det låga området kan vara väl fokuserat ännu bättre match än en bra mellanklass eller avancerad smartphone.

Vi pratar om funktionalitet som referensaxel, nödvändighet över infall. ¿Varför måste vi spendera 200 eller 400 euro på en telefon som vi bara ska använda för att ringa, skicka WhatsApp och surfa på internet? Behöver en billig och funktionell telefonoch alla andra lagt till extra det kommer med glädje att tas emot.

Oukitel U20 Plus, den nya low-end som har gått starkt

Low-end terminaler är vanligtvis ett bra verktyg för dem som letar efter en telefon endast för affärsbruk, men också för alla som bor ur den tekniska malströmmen, de spelar inte ens Tullanrop de planerar inte heller att göra det i framtiden.

I detta spelfält kan vi hitta många märken som spelar med riktigt låga priser, många gånger på grund av specifikationer praktiskt taget ur bagageutrymmet.

Hur som helst, och som överallt finns det också andra märken som Cubot, Doogee eller Oukitel som sticker ut över genomsnittet och nuvarande enheter som verkligen visar sig vara a p e t e c ib l e s . Low-end är deras hem, de skämmer bort det och arbetar hårt för att erbjuda bästa möjliga produkt till det mest rimliga priset. Exempel? Den nya Oukitel U20 Plus.

Tekniska specifikationer för Oukitel U20 Plus

Oukitel har alltid sticker ut för sin design, och det är något som uppskattas i varje ny terminal som de tar med sig på marknaden. Den nya Oukitel U20 Plus fortsätter på den väg som har levererat så bra resultat till företaget och ger ett nytt kvalitativt steg.

 • 5,5-tums IPS Full HD (1920 x 1080) skärm.
 • Unibody metallisk kropp.
 • Mått 15,40 x 7,70 x 0,85 cm.
 • MTK6737 Quad Core 1,5 GHz-processor och Mali-T720 GPU
 • 2 GB RAM-minne.
 • 16 GB utbyggbart internt lagringsutrymme.
 • 13,0 MP Sony IMX135 bakre kamera
 • 5.0MP främre kamera.
 • 3300mAh icke avtagbart batteri
 • Dual sim
 • Android 6.0 operativsystem

Vi pratar om en terminal som det kostar knappt 90 euro (Det når inte $ 100), och när man tar bort processorn och RAM-minnet (vilket inte är dåligt heller) har det inget att avundas andra smartphones som lätt kan vara värda upp till två eller tre gånger mer.

Särskilt omnämnande till kameran som innehåller denna Oukitel, med en upplösning på 13,0 MP som kan gå upp till 16,0 MP genom interpolering. En bakre kamera med dubbel lins gjord av Sony och det lovar att likna SLR-upplevelsen av en DSLR.

Kort sagt, en elegant terminal med en Premium-finish, mer än acceptabel prestanda, ett bra batteri och framför allt en kamera som sticker ut över genomsnittet för sina konkurrenter. Allt detta utan att passera $ 100-barriären.

GearBest | Oukitel U20 Plus

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found