10 webbplatser för att skapa gratis infografik - The Happy Android

Idag är en av de grafiska tekniker som har mest drag på webben infografik. Oavsett om du arbetar i onlineföretag eller om du vill tillföra ditt arbete mervärde genom att presentera dem på ett tillgängligt och visuellt sätt, bör du överväga att använda infografik.

Infografiken själva är grafiska representationer av skriven text med bilder, beskrivningar och berättelser. Målet med god infografik är att förmedla information på det tydligaste och mest visuella sättet.

10 webbsidor för att skapa gratis infografik

Av denna anledning, och för att en bra infografik kan locka många nyfikna ögon eller potentiella kunder som annars inte märker ditt meddelande, det finns många webbplatser och företag som använder detta informativa verktyg för att fängsla sin målgrupp. Om en infografik är attraktiv får du dem att märka dig. Men frågan är, till vilket pris? Finns det verktyg eller sidor att skapa gratis infografik. utan att spendera en euro?

Många webbplatser har beslutat att orientera sin affärsmodell mot denna trevliga visuella representation av data, och idag kan du hitta många webbplatser för att skapa din egen infografik på ett enkelt och tillgängligt sätt. På webbplatserna som vi visar nedan kan du skapa din egen infografik gratis, vill du veta lite mer?

Visme

Det låter dig skapa infografik, presentationer och banners med ett stort mediebibliotek till ditt förfogande. På den negativa sidan, ange att det tvingar dig att sätta Visme-logotypen, men det är ett bra verktyg.

Canva

Bra verktyg för att skapa infografik, mycket lätt att använda. Den har massor av mallar och ett fantastiskt bildgalleri.

Visuellt

Det är en plattform som låter dig skapa infografik med en stor online-community.

Vizualisera

Låter dig göra CV som infografik. Detta onlineverktyg erbjuder människor att uttrycka sina professionella prestationer på ett visuellt och attraktivt sätt. Högt rekommenderad.

Venngage

En annan gratis webbapplikation för att skapa infografik, där vi helt enkelt kan registrera oss på vårt Facebook- eller Google-konto. Den har massor av mallar och anpassningselement, små animationer och grafik för att skapa den perfekta infografiken.

Lätt

Gratis onlineverktyg för att skapa enkla men mycket anpassningsbara infographics. Du kan arbeta med enkla former, texter och färger.

Piktochart

Det låter dig skapa online-infografik med färger, bilder och figurer. Den gratis versionen ger bara tillgång till 3 mallar, men de är helt anpassningsbara.

Google-diagram

Detta Google Developers-verktyg låter dig skapa ett brett utbud av diagram av alla slag: stapeldiagram, kolumner, delar, munkformade diagram, kalendrar etc. Det är den perfekta webbapplikationen, särskilt för att visa realtidsdata om statistiken på vår webbplats (om vi har en, förstås).

GetAbout.Me

Denna lilla applikation för Windows är mer inriktad på övervakning och statistik i våra sociala nätverk. Det gör det möjligt att skapa grafer med statistik över våra tweets, våra publikationer på Facebook etc.

Infogr.am

Sist men inte minst har vi Infogr.am, en webbplats där vi kan skapa vår egen infografik med ett stort antal grafik, kartor, mallar och anpassningsverktyg. När vi väl har infografiken klar ger verktyget oss möjlighet att publicera den på vår webbplats, våra sociala nätverk eller på själva Infogr.am-webbplatsen.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found