Hejdå 2016! Specialerbjudanden för slutet av året på GearBest - The Happy Android

Om tre veckor kommer 2016 knappast att vara ett minne i vårt minne. Med sina goda saker och dess dåliga saker har året nått sitt oundvikliga slutet av cykeln för att dyka upp igen som en feniks som återföds nästa januari-månad.

Har du uppfört dig bra och vill göra dig en gåva? Har du varit uppenbart dålig och vill fixa det med någon skuldkänsla till en viss person vars namn du inte ens vågar nämna?

Just idag startade GearBest precis din kampanj för slutet av året , som kommer att pågå till den 31 december och där vi kan hitta en intressant sammanslagning av uppriktigt intressanta artiklar till ett reducerat pris.

Smartphones

De Yotafon 2 Det är en telefon som när den kom ut 2015 hade ett pris på mer än 500 euro. År 2016 har priset sjunkit mycket och vi kan få det för drygt 100 euro. Det är en unik telefon som Den har två skärmar: en främre och en bakre elektronisk bläckskärm.

I smarttelefonsektionen hittar vi också erbjudanden för Xiaomi Redmi Note 4, Vernee Apollo Lite, LeTV LeEco Le Max 2 eller den Elephone S7, bland andra.

Bärbara datorer och surfplattor

I avsnittet tillägnad bärbara datorer och surfplattor, har Yepo 737S (163 euro) och Xiaomi MiPad2 (201 euro). Yepos 737S-modell är en 13-tums ultrabook med Windows 10 och en design som liknar den hyllade MacBook Air, elegant och snygg.

Som en nyhet, versionen av dettaXiaomi MiPad2 levereras med Windows 10 som ett operativsystem. 7,9-tums skärm, Intel Atom X5-processor och IPS retina-skärm.

Smarta armband

Om du är idrottare och ännu inte har provat ett smart armband kan det vara en bra tid att ta språnget. Armband som Elephone ELE MGCOOL Band 2 Vinka NO.1 F1 De är mycket prisvärda, når knappt 20 euro och gör att vi kan kontrollera vår hjärtfrekvens eller sömnkvaliteten.

Hemelektronik

I avsnittet dedikerat till hemelektronik hittar vi flera kvalitetsdammsugarrobotar, som t.ex. Xiaomi Mi Robot Vacuum eller robotarna från JAG LIV (De senare är också mycket bra och har priser nära 100 euro). Som en nyhet, FortuneDragon FD (113 euro), en trådlös upprättstående dammsugare med dubbla användningsområden, konverterbar till en manuell dammsugare.

Utöver dessa finns det många andra intressanta enheter och produkter som får betydande rabatter tack vare årsskiftet: ett stort sortiment av RC drönare, 3d-skrivare från 188 euro, digitala mikroskop för 20 euro och uppåt nattsynteleskop.

För att se resten av kampanjen, precis nedanför har du länken för att komma åt den.

GearBest | Goodbye Promotion 2016-försäljning

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found