Teclast F6 Pro i analys, en bärbar dator med 8 GB RAM och 128 GB SSD

Teclast är en av de ledande tillverkarna av surfplattor och bärbara datorer på den kinesiska marknaden. Även om det har enheter för alla smaker och färger, där det verkligen sticker ut är det i premium mellanklassen. Ett bra exempel på detta är din Teclast F6 Pro, en bärbar dator eller en mini-bärbar dator som väcker uppmärksamhet på flera mil. Varför?

Tectast F6 Pro i granskning, en bärbar dator utrustad för att flyga till toppen

Det som idag skiljer en bra bärbar dator eller dator från en annan är dess hårddisk. Vi kan ha en bra processor med bra RAM och uppnå djävulsk prestanda, men om vi har en SSD-lagringsenhetvi kommer utan tvekan att göra skillnad. Teclast D6 Pro är ett bra exempel på detta.

Design och display

Teclast F6 Pro är en bärbar dator med 360 graders rotation och pekskärm. På detta sätt kan vi förena tangentbordet och skärmen för att fungera som en surfplatta, placera den på en inverterad V-formad yta eller använda den som en anteckningsbok att använda.

Den har också en penna med en tryckgivare för dem som vill använda enheten för att släppa loss sin konstnärliga sida - ja, F6 Pro Stylus säljs separat.

Den främre utrustningen a 13,3-tums IPS-skärm med Full HD-upplösning (1920 x 1080) och ett bildförhållande på 16: 9 med en betraktningsvinkel på 178º. Den presenterar en elegant färdig aluminiumkropp med måtten 31,50 x 20,80 x 1,60 cm och en vikt på 1388 kg.

Kraft och prestanda

Vi kommer till den mest intressanta delen av Teclast F6 Pro, dess hårdvara. Riktat skeppet hittade vi en Intel Core M3 7Y30 sjunde generationen med 14 nanometertransistorer och en burstfrekvens på 2,6 GHz. GPU: n är en Intel Graphics 615 körs på 900 MHz, har den 8 GB DDR3 RAM och en enhet128 GB SSD kapacitet. Allt detta med Windows 10 Home som inbyggt operativsystem.

För praktiska ändamål hittar vi en ganska normal CPU (något under en i5) som ändå växer mycket tack vare de 8 GB RAM och SDD-skivan som den utrustar som standard.

Skillnaden mellan en vanlig eMMC-skiva och en SSD är avgrundsfull, vilket helt förändrar användarupplevelsen och levererar enastående läs- och skrivhastigheter i jämförelse.

Kamera och batteri

Teclast F6 Pro har en 2,0 MP frontkamera och ett 5000mAh batteri med en varaktighet på cirka 4-5 timmar. En något knapp men acceptabel autonomi till viss del, med hänsyn till att andra liknande konkurrenter som Cube Mix Plus ligger i gränser närmare 4500 mAh. Om vi ​​åker på en resa, ja, måste vi alltid ha laddaren till hands.

Anslutningar och portar

En annan viktig punkt i denna typ av enhet är dess anslutning. F6 Pro har en SD-minnesplats, HDMI-utgång, 2 USB 3.0-portar, USB Type C och en strömport. Den har dual band WiFi (2.4G / 5G), den senaste Bluetooth 4.2 och upplåsning av fingeravtryck.

//youtu.be/TrWJtqjrNDg

Pris och tillgänglighet

Teclast F6 Pro för närvarande Det har ett pris på 380,69 euro, cirka 449,99 dollar att ändra, på GearBest. Ett balanserat pris för en bärbar dator som sticker ut över sina konkurrenter tack vare ett kraftfullt RAM-minne och en tacksam SSD-som också kan utökas-. Om vi ​​letar efter en kvalitetsanteckningsbok är detta ett av de mest intressanta alternativen vi kan hitta just nu.

GearBest | Köp Teclast F6 Pro

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found