De bästa apparna för gruppsamtal - The Happy Android

Dessa dagar kan du känna dig lite ensam, och förutom att chatta på Telegram eller WhatsApp, vill du "se" dina vänner och nära och kära igen, även om det bara är från mobilskärmen. Tvåvägs videosamtal är alltid bra, men skulle det inte vara mycket coolare att göra en videokonferens med flera personer för ett litet virtuellt möte? Utan tvekan är det mycket mer tröstande och sparar också att du måste ringa alla en efter en.

De 5 bästa gruppchattapparna för Android och PC

Videokonferensverktyg har alltid varit nära förknippade med distansarbete och affärsmiljön, men i dessa tider har deras sociala funktion ökat exponentiellt. Här går vi igenom några av de mest populära gruppvideosamtalsprogrammen för Android-telefoner och surfplattor samt stationära datorer (Windows, Linux, Mac).

Google Duo

Förmodligen den bästa gruppen för videosamtal för mobiler som vi kan hitta, tack vare sin enkelhet och användarvänlighet. Google Duo ger oss möjlighet att göra videokonferenser med högst 8 personer, och är tillgängligt för både Android och iOS samt för PC tack vare dess webbversion.

Att vara en så direkt och intuitiv applikation saknar många avancerade funktioner som vi hittar i andra appar som Hangouts, men om vi försöker skapa en videoförbindelse med flera personer på det enklaste sättet är detta det snabbaste och mest effektiva sättet att göra så. Rekommenderas särskilt för dem som "inte klarar sig av teknik."

Ladda ner QR-kod Google Duo: Högkvalitativa videosamtal Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Gå till Google Duo från webbläsaren

OOVOO

Gratis app att göra Gruppsamtal med max 12 deltagare. Den är tillgänglig för Android, iOS, MacOS, Windows och Amazon Fire, och den har några intressanta funktioner som möjligheten att spela in videosamtalet eller titta på YouTube-videor med resten av deltagarna.

Som vi säger är det en gratis app, även om den underhålls med annonser, att kunna gå till premiumplanen för att ta bort reklamen och lägga till några extra som synkronisering mellan PC-mobil och lagringsutrymme i molnet.

Ladda ner QR-kod ooVoo Videosamtal, text- och röstutvecklare: ooVoo LLC Pris: Gratis

Ladda ner OOVOO för Windows eller Mac

Hangouts

Utmärkt program för att ringa gruppvideosamtal från en Android-telefon. Med Hangouts kan du göra videokonferenser med upp till tio personer samtidigt, med bildkvalitet i HD vid 720p. Applikationen finns också i en webbversion för andra plattformar som Windows, Mac, iOS och Linux.

Med Hangouts kan du också skapa en länk som vi sedan kan dela med andra för att delta i sessionen. Om vi ​​är intresserade av att göra webbseminarier för utbildningsändamål kan vi också göra det gratis genom att aktivera "Hangout on Air”(Utan begränsning av deltagare).

Ladda ner QR-kod Hangouts Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Gå till Hangouts från din webbläsare

Skype

Den kostnadsfria applikationen i toppklass för att ringa gruppvideosamtal. Med Skype kan vi ringa gruppsamtal med upp till 25 deltagare och videokonferenser för upp till 10 personer. Som vi säger, alla helt gratis, men om vi har ett betalt företagskonto ökar gränsen för videosamtal avsevärt till 250 deltagare.

Nu har den en nackdel, och det är att den endast tillåter gruppvideosamtal om vi ansluter från datorn. Om vi ​​har en mobiltelefon kan vi också delta ja, men bara via röstchatt (Skype för Android har videosamtal, men bara mellan 2 personer).

Ladda ner Skype för PC

Ladda ner Skype för Android

Ladda ner QR-kod Skype: videosamtal och gratis chattutvecklare: Skype-pris: gratis

Gratis konferens

Kraftfullt kostnadsfritt verktyg för att organisera videokonferenser med flera partier. Det har fler funktioner inriktade på näringslivet än andra liknande tjänster, till exempel möjligheten att ringa internationella samtal på bekostnad av ett lokalt samtal, skicka påminnelser, ställa in en melodi eller prata med dina teammedlemmar innan du börjar konferensen.

Applikationen är tillgänglig för både mobil (Android och iOS) och PC och har en gräns på 400 deltagare. Det är inte dåligt alls.

Ladda ner QR-kod FreeConference.com Utvecklare: Iotum Global Holdings Inc. Pris: Gratis

Ange FreeConference från webbläsaren

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found