Cube iwork 1x i recension: en mångsidig Tablet PC med Windows 10 och 11,6 '' skärm - El Android Feliz

Cube är en tillverkare specialiserad på surfplattor som kännetecknas av att leverera effektiva enheter till uppriktigt konkurrenskraftiga priser. Efter att ha släppt Kub iwork 11 , en dubbel surfplatta med en 10,6-tums skärm, presenterar företaget nu iwork 1x-modellen, den nya Cube-enheten med en förnyad Intel Atom x5-Z8350 Quad Core SoC och en ännu större skärm, 11,6 tum.

I dagens granskning tittar vi på Cube iwork 1x , en surfplatta med Windows 10, mångsidig och med en kvalitetsfinish.

Design och display

De Cube iwork 1x Den har en ganska elegant design för att vara en surfplatta som inte överstiger 175 € i pris. Den metalliska framsidan har en svart ram med selfie-kameran och Skype i mitten och Windows-logotypen i ramens nedre del. Baksidan är mattgrå med företagets metalliska logotyp som lyser i mitten av den. Den har måtten 29,96 x 18,06 x 1,02 cm och en vikt på 0,7400 kg. Generellt kan vi säga att det är en ganska attraktiv surfplatta .

När det gäller skärmen, Cube iwork 1x har en 10-punkts touch-IPS-panel, med en storlek på 11,6 tum och Full HD-upplösning (1920 x 1080). Vi kan säga att vi står inför en panoramaskärm, något plattare och längre än vanligt och med uppriktigt berömvärd bildkvalitet. Detta är en punkt att ta hänsyn till med surfplattor av denna typ, eftersom om vi ska arbeta med Windows är det viktigt att skärmen är av kvalitet för att kunna navigera och röra sig genom de olika systemmapparna och applikationerna utan problem. I det avseendet kan vi vara lugna och nöjda med det resultat som iwork 1x erbjuder.

För att visa dig lite mer djupgående hela den visuella aspekten och bättre förmedla känslorna av enheten, har jag förberett dig följande avboxning av Cube iwork 1x tillsammans med en liten videorecension:

Kraft och prestanda

När det gäller hårdvara har den nya kubmodellen ganska attraktiva specifikationer: processor Intel Atom x5-Z8350 Quad Core vid 1,44 GHz (upp till 1,92 GHz), 4 GB DDR3L RAM Y 64 GB intern lagring kan utökas med kort. Med hänsyn till att systemet har Windows 10 Som operativsystem är dessa 4 GB RAM-minne bra för oss att kunna arbeta och köra alla applikationer på enheten med nödvändig flytbarhet och lugn.

Jag har arbetat med Cube iwork 1x i några dagar: testa olika applikationer, surfa och spela några spel, och i allmänhet har surfplattan uppfört sig som förväntat. Kontorsapplikationer som Word eller Excel körs och flyttas med lätthet, och att surfa på Internet och sociala nätverk har gått som en charm och utan krångel. När det gäller spelen fungerar det riktigt bra med emulatorer och retro eller inte särskilt krävande spel. Om vi ​​vill köra AAA-spel kan vi också klara oss om vi minskar den grafiska belastningen och ger lite mindre arbete till processorn och GPU: n. Låt oss komma ihåg att vi står inför en Tablet PC som fungerar med Windows 10 och det Det öppnar upp en mängd olika möjligheter när det gäller skrivbordsapplikationer. .  

Laddning och batteri

Batteriet är en av styrkorna hos Cube iwork 1x tack vare sitt 8500mAh litiumjonpolymerbatteri. Vi behöver lång tid för att ladda batteriet, men när vi har det på 100% är dess varaktighet extra. Jag har inte kunnat beräkna hur många timmar det räcker exakt, men jag kan försäkra er om att jag har spenderat några dagar på att använda den tills jag var tvungen att ansluta den till strömmen igen. Det nya Intel Atom x5-Z8350-chipet ska utnyttja kraften mer effektivt än tidigare Z8300, och det visar verkligen.

Tangentbord och mus

Detta är en annan viktig faktor att tänka på. Även om Cube iwork 1x fungerar perfekt som en surfplatta att använda, Om vi ​​verkligen vill klämma på dess möjligheter som ett kontorsautomationsverktyg, bör vi överväga att lägga till ett tangentbord och dess motsvarande mus. Basen på iwork 1x har en tangentbordsport och dockningsstationer, perfekt för att lägga till en docka eller bas och förvandla surfplattan till en bärbar dator. Dessa typer av tillbehör är vanligtvis cirka 50 euro, och även om det kan innebära ett betydande utlägg, är fördelarna med det mer än kompenserade. Om inte, kan vi också dra nytta av USB- och mikro-USB-ingången för att lägga till en kringutrustning eller använda Bluetooth-tangentbord / möss. I vilket fall som helst, om vi vill ta en surfplatta av denna typ till nästa nivå, råder det ingen tvekan: tangentbord + mus ja eller ja.

Pris och tillgänglighet

Cube iwork 1x är prissatt till 187,64 €, cirka 204 $ att ändra. Ett mer än attraktivt pris för en surfplatta med dessa egenskaper, utan tvekan. Om du funderar på att få det, rekommenderar jag att du utnyttjar följande GearBest-erbjudande där vi kan få tangentbordet till ett pris av € 0, helt gratis (när vi köper surfplattan lägger vi helt enkelt också till tangentbordet i vår kundvagn och de ger oss en present)

För att lägga till tangentbordet i vår kundvagn måste vi titta på fliken " Utvalda produkter ”Och välj Tablet + Keyboard-paketet. Erbjudandet är begränsat till 100 enheter, så ta en titt innan du köper. Med tanke på att tangentbordet är cirka 70 euro är det en sak att ta hänsyn till.

GearBest | Köp Cube iwork 1x

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found