Q8 Smart armband, ett IP67 vattentätt smart armband

Om vi ​​använder en smart armband eller smart armband för att springa du kanske har tänkt på det här. Kan de bli bortskämda på grund av svett? Sanningen är att jag aldrig har haft några problem med mina, men det har fått mig att undra om dagens smarta klockor och armband är riktigt vattentäta.

Efter att ha tittat på ett stort antal armband blev jag lite förvånad, eftersom många av dem - särskilt de billigaste - inte har någon typ av IP-certifiering. Det vill säga de är inte motståndskraftiga mot vatten eller damm.

Q8, ett smart armband som är vattentätt

De Q8 Det är ett smart armband som inte är bland de dyraste eller billigaste armbanden, men det har en egenskap som gör att den skiljer sig från de flesta. Dess IP67-certifiering.

Detta innebär att den, förutom att motstå svett och förhindra att damm tränger in, är utformad för att användas i poolen och nedsänkt i vatten utan rädsla för skador.

Det har också en annan intressant funktion, till exempel rörelsepåminnelser. Vilket kan vara till nytta för oss som tillbringar timmar framför en skärm utan att flytta ett enda ben i kroppen.

Enhetsfunktioner

Bland detaljerna i Q8 Smart armband vi hittar följande egenskaper:

  • IP67-resistens mot vatten och damm.
  • Elegant design och behaglig att ta på.
  • Pulsmätning.
  • Sömnövervakning.
  • Påminnelse om rörelse.
  • Sportstatistik.
  • Meddelande om samtal.

Armbandet använder också en app, kompatibel med Android och iOS, för att kommunicera smarttelefonen med Q8. Kompatibel med Android 4.4 eller senare och iOS 7.1 eller mer.

Dessutom har enheten en Bluetooth 4.0-anslutning och ett 70mAh-batteri med en standby-tid på 7-10 dagar.

Pris och tillgänglighet

Detta intressanta IP67-certifierade armband är prissatt till 25,02 euro, cirka 29,79 dollar att ändra. Om du är intresserad av det kan du också använda följande TomTop-rabattkupong för att extrahera en nypa från enhetens slutpris:

KUPONKOD: DSQ8

Pris med kupong: 20 €

Kort sagt, ett smart armband med alla vanliga funktioner och ett intressant plus i form av skydd mot vatten. Ett off-road smart armband.

TomTop | Köp Q8 Smart Armband

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.