Ulefone X i analys, ny klon av iPhone X för mellanklassen

Ulefone är känt för sina smartphones med gigantiska batterier. Men i dag ska vi inte prata om den sista Ulefone Power i tjänst. Företagets nya mobil är också ett mellanklass, ja, men målet är ett annat: att presentera sig som en prisvärd klon av iPhone X från Apple.

I dagens granskning pratar vi om Ulefone X, en trevlig klon av stjärnterminalen för blockets pojkar.

Ulefone X i recension, en prisvärd mellanskärmsskärm med hack, 4 GB RAM och trippel kamera

Sanningen är att Ulefone X vid första anblicken är bra som en intressant imitation av iPhone X. Det enda "men" som vi kan sätta är skärmen: den kan ha lite mer upplösning och ingenting skulle hända heller, men i allmänhet det är mer acceptabelt, med ett värde för pengarna som tyst når det anmärkningsvärda.

Design och display

Ulefone X bär en 5,85-tums skärm med en HD + -upplösning på 1512x720p och en pixeldensitet på 275ppi. En skärm som upptar nästan hela terminalens framsida, om det inte vore för det karakteristiska hacket eller "hacket" högst upp.

Bak hittar vi den dubbla kameran, placerad på en av sidorna och i en vertikal form, med fingeravtrycksdetektorn placerad i mitten för att underlätta upplåsning.

Den nya Ulefone-terminalen har måtten 15,10 x 7,34 x 0,90 cm, en vikt på 217 gram och finns i svart eller vitt. Med det sagt är det uppenbart att det är en enhet "att bli märkt" i fickan.

Kraft och prestanda

På hårdvarunivå hittar vi komponenter som är något bättre än vad vi kan förvänta oss i en mobil på 150 euro. Specifikt utrustar denna Ulefone X en SoC Helio P23 Octa Core 2.0 GHz, med 4 GB RAM-minne Y 64 GB internt lagringsutrymme kan utökas upp till 256 GB via SD. Allt detta med Android 8.1 Oreo som operativsystem.

Med detta har vi en mobil lite mer kompetent än resten av kinesiska smartphones av den typen. Vi kan spara många foton, videor och köra appar utan rädsla för att bli ryckade eller uppvärmda (om vi naturligtvis inte väljer mycket tunga spel). Kom igen, det vanliga i mellanklassen, men med ett litet plus.

För praktiska ändamål översätts detta till ett benchmarking-resultat av 83 998 poäng i Antutu. En mer än acceptabel data.

Kamera och batteri

Ulefone X monterar en trippel kamera: 2 på baksidan och en lins för selfieområdet. På baksidan hittar vi två linser av 16MP + 5MP med f / 2.2 bländare och effekt bokeh. För framsidan, en 13MP-kamera med det klassiska skönhetsläget för att förbättra och ta fram mindre lyckliga selfies.

När det gäller batteriet upptäckte vi ett 3300 mAh batteri med Qi trådlös laddning och stöd för 5W snabb laddning. En stack som lovar mycket bra resultat tack vare processorn och en skärm som "suger" mindre än vanligt (något bra måste vara att använda en HD).

Anslutning

Den här enheten har OTG, Bluetooth 4.0, Dual 4G LTE, WiFi AC dubbelband och plats för två SIM-kort (Nano).

Pris och tillgänglighet

Ulefone X har just presenterats i samhället och kan redan köpas i förförsäljning av 182,99 dollar, cirka 157 euro att byta, på GearBest. Det kan också köpas på Amazon till ett pris som vid skrivandet av detta inlägg ligger under 200 euro.

Kort sagt står vi inför en telefon som emulerar iPhone X både när det gäller estetik och namn, men det är mycket tyngre och med en skärm som förblir i en korrekt HD + utan för mycket fanfare. På den positiva sidan, en prestanda över genomsnittet och ett mer än välsmakande valuta för pengarna, med några trevliga överraskningar som den trådlösa laddningsfunktionen.

GearBest | Köp Ulefone X

Amazon | Köp Ulefone X

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.