Tvinga uppgradering till Windows 10 - The Happy Android

Microsoft tillåter dig redan att uppdatera ditt system till Windows 10, men för att inte mätta sina servrar möjliggör det uppdateringarna på ett segmenterat sätt och lite efter lite. Om du fortfarande inte har möjlighet att uppdatera till Windows 10 kan du tvinga uppdateringen på följande sätt:

Ta bort innehållet i mappen C: \ Windows \ SoftwareDistribution \ Nedladdning.

Kör sedan i ms-dos (Start -> Alla program -> Tillbehör -> Kommandotolken (kör som administratör med höger knapp) och kör kommandot wuauclt.exe / updatenow.

Försök att uppdatera ditt system till Windows 10 från Kontrollpanelen -> Windows Update och klicka på "Sök efter uppdateringar". Windows bör börja ladda ner uppdateringspaketet.

Sist men inte minst, kom ihåg att din dator måste uppfylla följande minimikrav för att installera Windows 10:

  • Minst en 1 GHz-processor.
  • 1 GB RAM-minne om du installerar 32-bitarsversionen eller 2 GB för 64-bitarsversionen av Windows 10.
  • Grafikkort med DirectX 9 eller senare.
  • Minsta skärmupplösning på 1024 x 600.

Om du fortfarande inte kan tvinga installationen av Windows 10 på din dator har Microsoft publicerat ett automatiskt installationsprogram som utför hela processen för att underlätta uppdateringar av den senaste versionen av Windows. Du kan ladda upp den genom att klicka HÄR.

Om du fortfarande har problem efter att ha provat allt detta, tveka inte att lämna en kommentar så kommer vi att försöka hjälpa dig, oavsett ditt problem. Tur!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.