Musixmatch känner igen och visar texterna till vilken låt som helst!

Fram till bara tre månader sedan Musixmatch det var en av de bästa applikationerna som integrerades i Spotify. Och det var inte för mindre, eftersom du Det gjorde att du kunde se på skärmen texterna till de låtar du lyssnade på med ett enkelt klick (den en gång kända knappen "Text”). Även omförhållandet mellan Spotify och Musixmatch har avslutats, vi kan fortfarande fortsätta njuta av den här underbara appen, men med en stor förändring däremellan: Nu Musixmatch-appen känner igen och visar texterna till alla låtar som spelas på skärmen, både i din omgivning och på din smartphone. Fantastisk!

Hur kan det visa texter till låtar som spelas just nu?

Vi kan säga att applikationen alltid följer samma mönster:

  • Identifiera först låten du lyssnar på, antingen via din musikspelare eller mikrofonen på din smartphone eller surfplatta.
  • Spela texterna synkroniserat i takt med musiken, och visar översättningen även om den är tillgänglig.

MusixMatch-funktioner

Med denna dynamik som grund, MusixMatch erbjuder 3 olika funktioner:

musik

Det första du ser när du installerar MusixMatch på din Android- eller iPhone-enhet är dess spelarfunktion. Det är en mycket enkel musikspelare med allt du behöver. Välj en låt från din diskografi och förutom att spela den kommer du att kunna se texterna medan musiken spelas.

Identifiera bokstäver

Om du klickar på rullgardinsmenyn till vänster kan du komma åt resten av appalternativen. Alternativet identifiera bokstäver i luften”Jag tycker att en av de bästa funktionerna i den här appen. Välj "Identifiera bokstäver”Och klicka sedan på MusixMatch-logotypen för att aktivera lyssnande.

När systemet känner igen låten kommer det att visa dig motsvarande texter i realtid. Ett riktigt pass.Är han Shazam Av bokstäver!

Flytande texter

Musixmatchs sista pärla är Flytande texter, en "boll" som du kommer att ha på skärmen och som tillåter dig visa texterna till låtarna du lyssnar på i någon annan spelare på din enhet.

Öppna en musikapp och tryck på play. Du kommer att se att bollen som vi just har distribuerat börjar skaka. Klicka på den och voilà! Återigen visas texten till låten som spelas i spelaren (vad det än är).

Var försiktig här, appen känner igen även asiatisk Kung-Fu-generation

För exemplet skärmdump har jag använt spelaren Momo och även Android seriell spelare, och i båda fallen har applikationen identifierat och visat låten perfekt. Dessutom, om du tittar på det, har Musixmatch till och med känt igen en låt på japanska. Jag har provat låtar på japanska, på tyska ... och han saknar inte en enda!

Den övergripande bedömningen av Musixmatch kunde inte vara mer positiv. Om du är en musikälskare är den här appen ett "måste" för din enhet.

Musikmatch har 4,5 stjärnor och mer av 10 miljoner nedladdningar på Google Play.

Du kan ladda ner Musixmatch för Android från följande länk:

Ladda ner QR-kod Musixmatch - Music Player Lyrics Utvecklare: Musixmatch Pris: Gratis

Om du är användare av ios du kan också ladda ner den härifrån:

Ladda ner QR-kod Musixmatch Utvecklare: musiXmatch srl Pris: Gratis +

Du kan också njuta av Musixmatch från din dator på //www.musixmatch.com/es

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found