Wii2HDMI, gadgeten som låter dig spela Wii på HDMI - The Happy Android

Den klassiska Wii, motstridiga som det kan verka, kan nästan betraktas som en bättre konsol än dess efterträdare, Wii U. Spelkatalogen är tusen gånger större än Wii U och dess revolutionerande kontroller markerade en milstolpe i sin tid. Men det har en liten nackdel: videokvaliteten i jämförelse lider mycket jämfört med andra konsoler av samma sats: har ingen HDMI-anslutning och spelas bara upp på 480p.

Vissa moderna tv-apparater har inte längre klassiska ljud- och videokontakter och tillåter bara anslutningar via HDMI. Med Wii2HDMI-enheten kan vi hantera detta problem och också uppnå en förbättring av ljud- och bildkvaliteten. Det är en liten gadget som ansluter till videoutgången på vår Wii-konsol och har en HDMI-utgång för att ansluta till TV: n och därmed förbättra bildkvaliteten till HD från 480p till 720p eller 1080p.

Förbättrar det verkligen bildkvaliteten på Wii-videospel? Här är en liten jämförelse, döm själv.

Som du kan se förbättras videokvaliteten när det gäller ljusstyrka och tonalitet, och det eliminerar också sågeffekten avsevärt och bilden i allmänhet är något tydligare och renare. Är det värt att få en av dessa adaptrar? Sanningen är att de har ett ganska blygsamt pris, och kan erhållas online för cirka 10 eller 15 euro. Det första varumärket som släppte en av dessa kontakter var Neoya, men vi skulle kunna överväga att idag är den som får de bästa recensionerna tera-gadget (och det är också mycket billigare).

Kommentera också att en annan punkt till sin fördel är att den inte behöver strömförsörjning, bara anslut den direkt till konsolen och det är det. Kort sagt, en bra enhet för att möjliggöra HDMI-anslutning i den klassiska Wii, vilket också hjälper till att förbättra bildkvaliteten på spelen på en av de bästa konsolerna i Nintendo-historien.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found