Bästa gratis online PDF-redigerare - The Happy Android

Att redigera dina sparade dokument i PDF-format kan vara en utmaning om du inte använder det lämpliga verktyg. Många är inte bara bekymrade över hur besvärligt det kan vara, utan också med pengarna att investera i att köpa den mest lämpliga programvaran. Ett alternativ är att använda gratis PDF-redigerare online.

Detta behöver inte längre vara ett begränsande problem. Det finns för närvarande ett brett utbud av alternativ som de kommer inte att kosta dig en enda euro. Och de behöver inte ens laddas ner eller installeras på din dator. Låt oss prata om de bästa gratis PDF-redigerarna online som vi tar med dig.

Upptäck världen av PDF-redigering

Med stor besvikelse har vi kommit att upptäcka och med kraft acceptera att filer i PDF-format inte kan redigeras när de har skapats. Dess huvudsyfte är att ha en läst fil, vilket kan vara delas enkelt och visas utan att dess innehåll kan ändras.

Tack vare denna obekväma begränsning har ett stort antal program dykt upp speciellt utformade för att redigera detta begränsade format. Dessa program erbjuder användaren bland annat möjligheten att radera text och imitera den med nytt innehåll, bevara källformatet. Det vill säga att behålla teckensnittsstorlek och färg på originaltexten.

Alternativen är mycket varierade. Beroende på vilken redigeringsprogramvara du väljer kan du ha ytterligare alternativ som att inkludera anteckningar och kommentarer, lägga till eller ta bort sidor, markera, understryka och stryka ut texten. Om det här är vad du letar efter, låt oss se nedan vilka är de bästa alternativen i gratis PDF-redigerare online för dig att göra det val som bäst passar dina behov.

Jämför gratis PDF-redaktörer online

Det fantastiska med dessa verktyg är att de gör jobbet utan att behöva investera pengar i dem, uppta utrymme installationen på din hårddisk eller, i vissa fall, tvinga dig att göra ett tråkigt informationsregister personal innan de kan tillgripa sina uppgifter. Bland de bästa PDF-redigerarna av denna typ som du kan dra nytta av är:

PDF-kompis

Detta kraftfulla online redigeringsverktyg ger dig det fantastiska alternativet infoga bilder till texten, en funktion som kompletterar med tillägg av signaturer, kompletterande text, markeringsalternativ och vitkorrigering på innehållet. Dessutom har den här online-redigeraren möjlighet att kombinera flera PDF-filer i en eller dela dem. Med den här programvaran kan du också skapa formulär i detta format, generera länkar som låter dig dela och fylla i dem snabbt och enkelt.

Men för vissa användare storleken på upplösningen kan ha vissa nackdelar. Kvaliteten är mycket låg så det kan vara en irriterande olägenhet när du arbetar med stora filer.

Ange PDF Buddy

DocHub

Den här andra kraftfulla PDF-redigeraren online kan också användas gratis. Den har en väldigt enkelt användargränssnitt, med vilken du enkelt kan redigera dina filer. I dem kan du inkludera bilder, vattenstämplar och överlagrad text. Bland många andra funktioner som detta verktyg har ingår:

  • Formfyllning, miniatyrvy av sidorna i dokumentet som redigeras.
  • Frihet att flytta mellan sidorna.
  • möjlighet till spara dina dokument när redigeringsprocessen för din PDF är klar.

När det gäller de bästa fördelarna finns mobilfunktionen och säkerheten för arbete utan förlust. Det ger dig alternativet att integrera med smarta arbetsytor, som Google och Dropbox. Så det låter dig dela dina filer och redigera i flera samarbeten. Å andra sidan är den största bristen fortfarande den låga upplösningen, en aspekt som vi hoppas kommer att förbättras i framtiden.

Gå in i DocHub

CutePDF Editor

CutePDF Editor är inspirerad av molnparadigmet och erbjuder en plattform som är lätt att redigera. Den innehåller standardalternativen för redigering och konvertering av PDF-filer, vilket markerar införandet av kommentarer. Allt inom en tillförlitlig ram för arbetssäkerhet. Vad mer, tillåter utskrift av dokument när redigeringen är klar.

Dess största fördelar erbjuder möjligheten att samla in data från formulär, liksom möjligheten att skapa och modifiera den senare. Sekretess- och säkerhetsgränssnittet är utmärkt.

Tyvärr är inte allt perfekt med den här gratis PDF-redigeraren online. Dess nackdelar inkluderar begränsning av maximal filstorlek (det kan bara laddas upp för att arbeta 10 MB), och bristen på avancerade funktioner för att skapa PDF-filer.

Gå in i CutePDF Editor

PDFfox

100% pålitlig. Liksom de tidigare erbjuder detta gratis online PDF-redigeringsprogram de grundläggande funktionerna för att infoga kommentarer och inkludera och ta bort text. Men dessutom låter det dig använda mer mångsidiga arbetsalternativ. Det är möjligt att radera och rotera sidor, dela eller slå samman PDF-filer. Och slutligen, konvertera Excel, Word och PowerPoint-dokument och bilder till PDF-format.

Bland fördelarna med PDFzorro har vi en bra säkerhetsnivå för att skydda ditt arbete. Den har ett redigeringsalternativ för multiplatform. PDF-sammanfogning och redigering av jobbtillägg med Google Drive smart space är också möjligt.

För sin del finns vissa nackdelar med användningen av denna gratis PDF-redigerare online. Det bör noteras begränsningen av filernas storlek och omöjligheten att välja mer än en sida samtidigt.

Ange PDFzorro

Här är de bästa gratis PDF-redigeringsverktygen online. Vi hoppas att det har hjälpt dig att välja det mest praktiska alternativet. Det finns inget behov av att bli frustrerad att tänka på att redigera ett PDF-dokument längre. Öppna dig själv för en ny värld med de bästa gratis PDF-redigerarna online, och låt kreativiteten vara din gräns.

Du kanske är intresserad av:Topp 10 PDF-läsare för Android

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found