Topp 10 PDF-läsare för Android från 2020 - The Happy Android

PDF-läsare har alltid varit en ganska knepig nisch. Antingen används de i arbetsmiljöer för att skapa och fylla i formulär, eller så använder vi dem för att läsa e-böcker på surfplattan. I något av de två fallen slutar många gånger den här typen av appar med fler problem än någonting annat. Idag granskar vi de bästa PDF-läsarna (och redigerarna) för Android tillgängliga på Google Play, plus några e-bokläsare i EPUB-format.

Topp 10 PDF-läsare och redigerare för Android 2020

I följande lista inkluderar vi Bästa PDF-tittare - Lätta, annonsfria, snabba och gratisläsare. Inte alla uppfyller alla dessa villkor - du vet, kvalitet, som i nästan allt, betalas till ett bra pris - men utan tvekan är de de bästa vi kan hitta för att läsa skannade dokument, böcker, anteckningar och andra på mobila enheter tabletter .

Adobe Acrobat Reader

Otvivelaktigt, Adobes Acrobat Reader är den mest populära PDF-läsaren, både på Android - mer än 100 miljoner nedladdningar - och på stationära datorer. Bland dess funktioner hittar vi möjligheten att ta anteckningar i PDF-filer, fylla i formulär och lägga till vår signatur.

Det har också stöd för Dropbox och Adobe Document Cloud. Den betalda prenumerationen erbjuder ytterligare funktioner, till exempel möjligheten att exportera dokument till många andra format.

Ladda ner QR-kod Adobe Acrobat Reader: visa, redigera och skapa PDF Utvecklare: Adobe Price: Gratis

Foxit Mobile PDF

Foxit Mobile PDF är en utmärkt PDF-läsare som gör att vi kan utföra många åtgärder. Vi kan öppna normala eller lösenordsskyddade dokument, och det erbjuder stöd för att lägga till bokmärken. Vi har också anteckningar som vi kan lyfta fram och understryka texter med.

Även om det är en utmärkt läsare för surfplattor, anpassar den sig ganska bra till små mobila skärmar, tack vare anpassad textjustering och omfördelning. Den har också en premiumversion som erbjuder ytterligare funktioner, till exempel möjligheten att redigera text och bilder i alla PDF-dokument.

Ladda ner QR-kod Foxit PDF Reader Mobile - Redigera och konvertera utvecklare: Foxit Software Inc. Pris: Gratis

Xodo PDF Reader & Editor

Normalt, om vi letar efter PDF-läsare i Google Store hittar vi nästan alltid ganska grundläggande applikationer som gör att vi kan se dokument och lite annat. Xodo, å andra sidan, kommer laddad med ett hav av möjligheter.

Vi kan skapa nya PDF-filer med kameran, från bilder eller Office-dokument. Det låter dig också fylla i formulär, rotera filer, understryka text och lägga till kommentarer. Det erbjuder stöd för Google Drive, Dropbox och OneDrive: allt med möjlighet att synkronisera de dokument vi redigerar med källfilen, för att alltid vara 100% uppdaterad.

Snabb, lätt, annonsfri och gratis. Vad mer kan vi be om? Den högst rankade PDF-läsaren på Google Play med 4,7 stjärnor och över 5 miljoner nedladdningar.

Ladda ner QR-kod PDF Reader & Editor (Xodo PDF Reader & Editor) Utvecklare: Xodo Technologies Inc. Pris: Gratis

Google PDF-visningsprogram

På tal om gratis och lätta läsare, vi kan inte kringgå Google PDF-visaren. Liksom resten av företagets kontorsapplikationer är den integrerad med Google Drive, liksom Google Docs, kalkylark och presentationer.

Det är en mycket grundläggande läsare, men med några ganska coola funktioner. Vi kan söka efter ord eller fraser kopiera texten i dokumentet och skicka för utskrift (om det behövs). Som vi säger är det annonsfritt och helt gratis, som nästan alla Googles kontorsapplikationer.

Ladda ner QR-kod PDF Viewer från Google Developer: Google LLC Pris: Gratis

WPS Office Suite

WPS Office Suite är ett komplett kontorsautomatiseringspaket, i den renaste Microsoft Office-stilen, men för Android-telefoner och surfplattor. Vi kan skapa Word-dokument (.doc, .docx), Excel-kalkylark och PowerPoint-presentationer.

Dess PDF-läsare liknar mycket Google-visaren: enkelt, snabbt och lätt att använda. Var försiktig, mer än 100 miljoner nedladdningar på Google Play.

Ladda ner QR-kod WPS Office - Gratis Office Suite för Word, PDF, Excel-utvecklare: WPS SOFTWARE PTE. LTD. Pris: Gratis

ezPDF-läsare

Den perfekta kombinationen mellan affärs- och fritidsbruk. Å ena sidan kan vi fylla i PDF-formulär, göra anteckningar och så vidare. Å andra sidan, kan läsa e-böcker i EPUB-formatoch har sådana användbara funktioner som läsa dokument och böcker högt.

Den har en 15-dagars gratis testversion, och om vi är intresserade kan vi få den fullständiga versionen för 3,89 €.

Ladda ner QR-kod ezPDF Reader Gratis provutvecklare: Unidocs Inc. Pris: Gratis

MuPDF

Om vi ​​söker en 100% gratis PDF-visare som kan läsa EPUB (förutom andra format som XPS eller CBZ) bör vi ta en titt på MuPDF. Det är lätt, öppen källkod och rakt på sak.

Stödjer PDF 1.7, textorganisation och progressiv återgivning för stora dokument. Det erbjuder också andra vanliga funktioner som textsökning, hyperlänkar, anteckningar, formulärfyllning och elektronisk signatur.

Ladda ner QR-kod MuPDF Utvecklare: Artifex Software LLC Pris: Gratis

EBookDroid - PDF & DJVU Reader

EBookDroid är en annan lätt PDF-läsare för Android som inte är dålig alls, och den fungerar bra som en e-bokläsare. Ansökan stöder dokument iPDF, XPS, EPUB, RTF, MOBI, DjVu, FB2 och andra, liksom CBR- och CBZ-filer som vanligtvis används för att läsa serier.

Denna PDF-läsare låter dig också separera sidor, manuellt trimma marginaler, markera text, lägga till anteckningar från frihand och anteckningar, bland andra intressanta funktioner. Dessutom har den ett anpassningsbart gränssnitt, genvägar genom gester, formatjustering och andra anpassningsalternativ. En mycket komplett och lättanvänd läsare, med mer än 5 miljoner nedladdningar på Android och en mycket hög rating på 4,4 stjärnor.

Ladda ner QR-kod EBookDroid - PDF & DJVU Reader Developer: AK2 Pris: Gratis

Gaaiho PDF-läsare

Även om Gaaihos PDF-läsare inte är lika populär som Adobe, Foxit eller Xodo's, är sanningen att vi har att göra med en utvecklare med mer än 20 års erfarenhet av att utveckla verktyg för PDF. Dess huvudsakliga dygd är dess förmåga att ladda, hantera och visa dokument på ett smidigt, tydligt och riktigt snabbt sätt.

Vi kan också lägga till kommentarer eller redigera bokmärken i hög hastighet och markera sidan som intresserar oss att återvända senare. Inkluderade är också grundläggande anteckningsverktyg som textstreck eller frihandsteckning, pilar, geometriska figurer etc.

Gaaiho tillåter också åtkomst till dokument som lagras i molnet, även om det för närvarande bara fungerar med Dropbox. Det erbjuder dock stöd för konfigurationen av WebDAV-servrar (en funktion som inte används i stor utsträckning, men som mer än en kan vara intresserad av).

Ladda ner QR-kod Gaaiho PDF Reader Utvecklare: ZEON CORP Pris: Gratis

Google Play Böcker

Google Play Böcker är Googles svar på Amazon Kindle. Vi kan köpa en bok i Play Store och sedan läsa den var vi vill. Den coola delen är att det är gratis, och vi kan lägga till våra egna EPUB- och PDF-böcker i biblioteket och läs dem när vi vill, som alla andra bokar vi skulle ha köpt i butiken. Kompatibel med ljudböcker också kan läsa text högt på många språk.

Ladda ner QR-kod Google Play Böcker Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Som du kan se är Android full av bra och varierade PDF-filläsare. Vad är din favorit?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found