Windscribe VPN: 50 GB gratis för livet under en begränsad tid!

Windscribe är en VPN-tjänst som låter oss ansluta och surfa privat på Internet. Användbart för att undvika regionala block av något multimediainnehåll eller för att maskera vår IP och få större online-säkerhet. Idag ger jag dig en rabattkupong som vi kan få en gratis Windscribe-prenumeration med 50 GB per månad.

Allt vi behöver göra är att skapa ett konto för att använda applikationen, det är inte nödvändigt att ange betalningsuppgifter av något slag, Paypal eller kort eller något annat. Prenumerationen är för livet och det finns ingen automatisk förnyelse eller hopp till någon premiumplan.

Windscribe, en säker VPN-tjänst, som inte sparar loggar och med ett bra användargränssnitt

Windscribe har ett nätverk av cirka 534 servrar i 100 städer i 52 länder. Något som företaget är stolt över, eftersom vissa VPN ofta spoof sina servrar med falska IP- och WHOIS-adresser. I den meningen är Windscribe ganska stolt över att ha fysiska servrar.

När det gäller säkerhet använder den ett protokoll av 256-bitars AES-kryptering och en 4096-bitars RSA-nyckel. Windscribe har en VPN-klient för skrivbord (Windows, Linux, Mac), ett tillägg för webbläsare (Chrome, Firefox och Opera) och en app för Android och iOS.

Kampanjkod för att få 50 GB per månad gratis

Kampanjkoden för att få 50 GB gratis för livet är följande: KOMPUTER

För att lösa in det måste vi helt enkelt skapa ett konto genom att följa dessa steg:

  • Vi öppnar den officiella Windscribe-webbplatsen.
  • Vi ska "Logga in -> Registrera dig”Att skapa ett nytt konto.

  • Vi anger användarnamn, lösenord och e-postadress. Obs: formuläret anger att e-postmeddelandet är "valfritt", men sanningen är att det är obligatoriskt att bekräfta registreringen.

  • Klicka på "Har du en kupong?"Och vi introducerar den ovannämnda kupongen" KOMPUTER "(utan offert).
  • Slutligen klickar vi på "Skapa gratis konto”.

Vid det här laget är allt vi behöver göra bekräfta urladdning i e-postmeddelandet som Windscribe skickar till brevlådan.

Om vi ​​nu går in i vår Windscribe-profil kan vi verifiera att kupongen har tillämpats och att vi har 50 GB gratis månatlig konsumtion.

Slutligen behöver vi bara ladda ner VPN-klienten för datorer eller mobila enheter och aktivera VPN-tunneln till en av Windscribe-servrarna. På samma sätt kommer vi att ha möjlighet att ansluta till högst tio olika platser: USA, Kanada, Storbritannien, Hongkong, Frankrike, Tyskland, Holland, Schweiz, Norge och Rumänien.

Att vara en gratis förlängd och obestämd varaktighetsplan är sanningen att det är det bästa vi kan hitta idag.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found