De 10 bästa gratis Android-spelen 2018 - The Happy Android

De säger att de bästa sakerna i livet inte kostar pengar. Även om vi normalt förväntar oss en viss kvalitet när vi betalar för en tjänst eller produkt, betyder det inte att gratis nödvändigtvis måste vara dåligt. Till skillnad från! I Android är detta något som uppfylls till punkt och pricka. Det finns mycket bra gratisspel i Google Play Butik, och idag kommer vi att granska några av de mest framstående.

Även om många av dessa titlar har annonser och köp i appar för vinst, ja. Lyckligtvis är alla spel som vi kommer att se nedan 100% roliga utan att klia i fickorna när som helst eller tillgripa inköp i spelet.

De bästa gratis spelen 2018 för Android-mobiler

Det är aldrig lätt att göra en sådan lista. Speciellt i fall som detta, där erbjudandet är så stort att du inte ens vet var du ska börja. Av denna anledning har vi försökt att inkludera - de bästa - spel av olika genrer och teman, och att var och en av dem förblir med den de gillar mest ...

Sword of Xolan

Sword of Xolan är ett plattformsspel för svärd och häxverk i en härlig pixelkonststil. Vi måste kontrollera Xolan medan vi hoppar och dödar alla slags 90-fiender med vårt kraftfulla svärd. Allt detta med sista chefer som i vissa fall får oss att svettas i fettdroppen.

Spelet lyser tack vare en utmärkt nivådesign med noggrant placerade fiender, hemligheter, fällor och hopp. Det enda "men" vi kan sätta på Sword of Xolan är att det inte finns några progressiva svårigheter att skala, det är lika svårt (eller lätt) från början till slutet av spelet. I alla fall en rekommenderad titel.

Ladda ner QR-kod Sword Of Xolan Utvecklare: Alper Sarıkaya Pris: Gratis

PUBG Mobile

Playerunknowns Battlegrounds kom ut nyligen i sin Android-version. Men det är det redan en av de mest populära skyttarna för Android. Om du fortfarande inte känner till PUBG är det en kampkunglig för 100 spelare som ligger på en liten ö.

Spelare kan samla in vapen, föremål och fordon när de dödar andra motståndare och ön blir mindre och mindre (så att spelen inte blir för långa). En av de två storheterna i genren, tillsammans med Fortnite.

Ladda ner QR-kod PUBG MOBILE - NEW ERA Utvecklare: Tencent Games Pris: Gratis

Asfalt 9: legender

Den senaste utgåvan av den mest kända racingarkaden för Android. Ett frenetiskt spel där vi kan köra sportbilar från Ferrari, Porsche, Lamborghini och många andra välkända märken.

Den har mer än 50 bilar och 800 evenemang. Spelet väljer mer för skojs skull än rå realism och levererar en fantastisk arkadupplevelse med nitros, 360 graders snurr, kraschar och grafik på konsolenivå.

Ladda ner QR-kod Asphalt 9: Legends - New Racing Game 2020 Utvecklare: Gameloft SE Pris: Gratis Ja, det har också online multiplayer-läge.

Altos Odyssey

Uppföljaren till Altos äventyr bibehåller sin föregångares enkelhet och skönhet och lägger till nya element för att förbättra sitt spel. En oändlig löpare där vi reser genom öknar som gör sandboarding, tillsammans med ett vackert soundtrack. Det rekommenderas att spela med hörlurar.

Det är en av de titlarna som fängslar dig på grund av dess skönhet och spelupplevelsen. Altos Odissey är gratis, men det har annonser som vi kan ta bort med köp i appen.

Ladda ner QR-kod Alto's Odyssey Utvecklare: Noodlecake Studios Inc Pris: Gratis

Freedom

Doom var en pionjär när det gäller förstapersonsskjutare. Freedoom, det är just, en 100% fri port av denna klassiker för PC, med vissa ändringar och nya nivåer för att undvika upphovsrättsproblem.

Spelet låter dig också ladda WAD-filer från original Doom, om det du letar efter är den mest klassiska upplevelsen. Det bästa är att detta också fungerar med liknande spel som använder samma motor, som Heretic, Hexen eller Strife.

Ladda ner QR-kod Freedoom Utvecklare: mkrupczak3 Pris: Gratis

Crossy road

Ett riktigt framgångsrikt spel där vi kliver in i en retro-pixel kyckling (eller en dinosaurie, en pingvin och så vidare upp till 100 olika karaktärer) och försöker övervinna alla hinder som står i vår väg. Kommer du ihåg den mytiska Frogger från 80-talet? Idén är i princip densamma.

Förutom att vara ett bra offline-spel, har det också flerspelarläge, det är kompatibelt med Android TV och det är naturligtvis gratis. Det har köp i spelet, men de är rent kosmetiska, så vi kan spendera hela titeln utan att spendera en enda euro.

Ladda ner QR-kod Crossy Road Developer: HIPSTER WHALE Pris: Gratis

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Utan tvekan ett av de bästa gratis spelen för Android. Den välkända titeln på Blizzard Entertainmet är ett kortduellspel, i venen hos andra klassiker i genren som "Magic: The Gathering".

Saken är att skapa din egen kortlek för att sedan spela mot andra spelare, även om vi också kan slåss mot andra bots för att träna. Blizzard släpper vanligtvis nya kort och uppdateringar regelbundet, något väsentligt så att ett bra kortspel inte faller i tristess eller monotoni. Dessutom kan vi använda samma konto för att logga in både på PC och mobil.

Ladda ner QR-kod Hearthstone Utvecklare: Blizzard Entertainment, Inc. Pris: Gratis

Plague Inc.

Har du tänkt på att skapa ett virus för att utrota mänskligheten? Det är precis vad Plague Inc. handlar om. Vi måste välja mellan 12 typer av dödliga virus för att infektera befolkningen, men ja, spelet har en artificiell intelligens som kommer att försöka undvika det till varje pris, vilket gör det allt svårare för oss.

Detta strategispel är så realistiskt att skaparna blev inbjudna att hålla ett föredrag på CDC (Centers for Disease Control and Prevention). Ett annat förslag som är värt att prova.

Ladda ner QR-kod Plague Inc. Utvecklare: Miniclip.com Pris: Gratis

Skyforce laddades om

En av de bäst gjorda "martian killers" som vi kan hitta för mobiler och surfplattor. Och det är också gratis. Om vi ​​gillar den här klassiska arkadgenren kan vi inte ignorera Sky Force Reloaded (ett spel som vi förresten redan pratat mer omfattande i detta EN ANNAN POST).

Liksom resten av titlarna i Sky Force-sagan har den utmärkt grafik, vilket bibehåller genren från gamla skolor, samt timmar och timmar av kul.

Ladda ner QR-kod Sky Force Reloaded Utvecklare: Infinite Dreams Pris: Gratis

Clash royale

Vi avslutar listan med Clash Royale, ett spel från samma skapare av den också populära Clash of Clans. Det är en MOBA inriktad på försvaret av torn riktigt beroendeframkallande.

I Clash Royale kämpar vi online mot andra spelare, och vårt mål är att riva våra fiendes 3 torn innan han gör detsamma med oss. Ett spel där rätt användning av resurser och strategi råder.

Ladda ner QR-kod Clash Royale Utvecklare: Supercell Pris: Gratis

Särskilda omnämnanden

Vi glömde inte heller att rekommendera andra gratis titlar för Android som verkligen är värda det:

  • Pixel Dungeon
  • Final Fantasy Brave Exvius
  • Harry Potter: Hogwarts Mystery
  • HQ Trivia
  • Pokémon går
  • Konstigare saker
  • Fire emblem hjältar
  • NOVA Legacy
  • EA-sportspel

Om du har några rekommendationer, tveka inte att gå till kommentarområdet och dela ditt favorit gratis Android-spel genom tiderna.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found