"Dragon Ball Super: Broly" blir titeln på 20: e Dragon Ball-filmen - The Happy Android

Sanningen är att nyheterna har lagt sig som en kanna kallt vatten bland en stor del av fandomen. Efter flera månader efter att ha funderat över den möjliga identiteten för den mystiska saiyan som uppträdde i den otroliga teasern för den nya 2018-filmen, som släpptes strax efter slutet av Dragon Ball Super-anime, har mysteriet lösts. Titeln säger allt: "Dragon Ball Super: Broly”.

När allt pekade på Yamoshi, den legendariska saiyan som Akira Toriyama tog ut i en av sina senaste intervjuer, publicerade den officiella webbplatsen för nästa Dragon Ball-film en ny reklamaffisch, som åtföljer filmens officiella titel. Varken Yamoshi eller inlagda grönsaker, Gokos tjugonde film kommer att tjäna till att återinföra Broly som en kanonkaraktär i den officiella historien om franchisen.

Broly, välkommen till kanon: ny redesign och nya nyanser

Men detta är inte allt, eftersom den officiella affischen har åtföljts av ett nytt meddelande från den ursprungliga skaparen av serien.

”Människor, har ni hört talas om Broly?

Han är en otroligt kraftfull saiyan som bara visade sig i gamla anime-filmer. Från utseendet på det gjorde jag åtminstone designen, men jag var praktiskt taget inte involverad i anime på den tiden, så jag har helt glömt historien.

Jag har hört att Broly idag fortfarande är en mycket populär karaktär inte bara i Japan utan också utomlands. Baserat på det föreslog min redaktör att jag skulle visas i nästa film.

Jag gick med på och började titta på de gamla filmerna, och jag kände att det kan vara intressant att ta upp vissa saker. Jag fick arbeta med en berättelse som skulle införliva honom i Dragon Ball-universum.

Med tanke på bilden av den klassiska Broly, för att inte svika fansen, har jag uppdaterat och lagt till en ny vision till karaktären. Och jag tror att med detta har jag uppnått en ännu mer fascinerande Broly.

Naturligtvis kommer du att se en hård kamp, ​​men också öden och ödet som har styrt mötet mellan Goku, Vegeta och Broly. Detta involverar också Frieza-styrkan och saiyanens historia, som slutligen hade en större koppling till allt detta. Historien har slutat bli något större och mer dramatisk.

Här kommer den allsmäktige saiyan, Broly! Men jag har också lagt till en hel del annat innehåll som alla fans kommer att njuta av, så vänta på det och ha tålamod lite längre tills allt kommer. "

"Dragon Ball Super: Broly", var det vad Dragon Ball behövde för att gå vidare?

Som jag nämnde i början har jag läst på olika webbplatser att människor är lite besvikna över denna fråga. Det fanns tillräckligt med spänning för att möta denna nya mystiska karaktär, men med tanke på att det var den gamla Broly har många andar tyvärr tömt.

Det är sant att Broly hittills, förutom att vara den legendariska Super Saiyan, var en ganska platt karaktär som inte bidrar mycket. Hulken i tjänst. Den typiska hunken med mycket muskler och lite hjärna.

Men låt oss tro att nu när Akira Toriyama har lagt händerna på honom förbättras saker och han är utrustad med de nyanser och bakgrund han förtjänar. Och sett vad som har setts, skulle det inte vara förvånande om han utnyttjade all den legendariska mystiken kring Broly för att också introducera Yamoshi och länka honom på något sätt med Freeza och hans armé.

Kale och Broly: två sidor av samma mynt?

Det är också märkligt att efter att ha använt Kale i Power of Tournament, som ett halvvägsmedel för att få tillbaka Broly, beslutar de att gå så långt nu och till och med ägna en film åt honom själv. Brist på idéer eller önskan att göra saker bra? Kommer det att vara värt det? För tillfället måste vi vänta lite för att få svaret.

Dragon Ball Super: Broly har premiär i Japan nästa 14 dec 2018och förhoppningsvis tar det inte mycket längre tid att nå resten av världen. Lanseringen av den första långa trailern är också planerad till 19-20 juli.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.