Nytt avsnitt av den otroliga "Dragon Ball Z: Light of Hope" - The Happy Android

Dragon Ball lever en ny guldålder. Där har vi den nya Dragon Ball Super som sveper mer än hälften av världen. Dessutom möjliggör de faciliteter som erbjuds av ny teknik idag skapandet av några fanfilmer som vid många tillfällen överstiger Hollywoods försök att komma närmare Goku och företagets värld.

Så är fallet med "Dragon Ball: Light of Hope«, Ett Robot Underdog-projekt som har legat i potten i några år nu - det har gått 3 år sedan vi såg den första trailern - och som nyligen publicerade en ny del av sin framgångsrika serie:

Den här videon motsvarar kapitel 1 och 2, vilket skulle vara en fortsättning på första pilot Upplagt för ett par år sedan:

Som du har kunnat verifiera berättelsen fokuserar helt på Trunks alternativa framtid, med Androids nr 17 och nr 18 som förstör allt där de passerar, och med Son Gohan och Trunks som de enda skyddarna för en mänsklighet vars överlevnad ser svartare ut än någonsin.

Dräkterna och karaktäriseringen är ganska framgångsrikaOch även om den blonda sonen Gohan inte övertygar mig, måste jag erkänna att det är ett riktigt utmärkt arbete som visar att om det finns önskan och kärlek involverad, kan en anpassning som är mer än värd Akira Toriyamas arbete göras.

Den enda nackdelen med det är att luften av högtidlighet som dröjer sig igenom hela filmen, och att istället för att lägga epicitet till berättelsen många gånger uppnår den motsatta effekten. Den sista striden mellan Gohan och Androids är utan tvekan en av höjdpunkterna och ett urval av allt det bra som killarna från Robot Underdog kan göra.

Även om skaparna av serien just har meddelat att de är intresserade av att göra anpassningar av andra välkända anime- eller mangaserier, lovar "Dragon Ball Z: Light of Hope" att gå vidare med nya kapitel. Även om vi sett vad som har setts verkar det inte som om det kommer snart. I vilket fall som helst står vi inför ett förslag som inget Dragon Ball-fan får missa.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.