Akinator, den bästa spåmannen i världen - The Happy Android

Kommer du ihåg Akinator, det geni som gissar någon karaktär du tänker på? Om du fortfarande inte vet det, säger jag dig: Det är en webbplats som drivs av ett geni som ansvarar för att ställa en fråga efter den andra tills personen eller karaktären du tänker på har rätt.

Okej, om du tänker på grannen den femte, kommer han inte att gissa, de måste vara kända personer eller karaktärer, men tro mig, han får allt rätt. Det slår så mycket att det är till och med läskigt.

Jag träffade honom nästan i början, när webben började bli känd redan 2008, och sedan dess har jag inte lyckats lura honom ens en gång. Inte en jag säger dig! Tänk på en känd person, jag vet inte, prinsen av Zamunda. Få det rätt. Punky Brewster. Slå den. Gustavo grodan. Också. Han saknar inte en.

Hur gissade du, skurk?

Vill någon försöka? Du måste bara gå in //en.akinator.com och testa ditt geni. Under en tid finns det också en version för Android, iPhone, Windows Phone Y Björnbär om du vill ha den på din mobil.

Spelets dynamik består av att tänka på en karaktär, vare sig det är verkligt eller fiktivt, och baserat på det geni ställer en serie frågor som vi måste svara med ja eller nej. Du kan ställa upp till maximalt 25 frågor, vid vilken tidpunkt du säger namnet på karaktären vi funderar på. Men sanningen är att du för det mesta får rätt utan att ens ställa 10 frågor.

Nej, Akinator är inte ett sådant geni ...

Detta program som utvecklats av fransmannen Jeff Deleau och Arnaud Magret är verkligen lysande, och dess framgång bygger på kasseringstekniken i kombination med en enorm databas med kända personer. En annan nyckel är att om han inte får det namn du tänker rätt, ber han dig att ange det för att lägga till det i sin speciella lista och utöka sina chanser för framtida framgång.

Med de miljontals besök som sidan kan ha kan du få en uppfattning om chanserna för framgång hanteras av Akinator, nätets geni. En riktig internetklassiker.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found